Música
,
2017
Dissabte 15 d'abril, 22h
La Mirona
Salt

Concert de No Holds Barred, Shouting Last i Erio

No Holds Barred és un grup de Thrash metall nascut a Girona. El grup es va fundar l'any 2013 arran dels gustos comuns entre els seus components i la necessitat de fer un grup d'aquest estil. En aquest temps el grup s'ha dedicat a definir el seu estil, a compondre material propi i que els seus integrants se sentin còmodes amb aquest material a l'hora de tocar. A l'hivern de 2016 el grup entra en estudi amb la finalitat de gravar el seu primer EP anomenat 'Prelude', compost per 5 temes, un cop gravat l'EP el grup ja se sent disposat a sortir als escenaris a ensenyar el que poden fer.

Shouting last es va formar a Girona l'any 2015. Amb influències de Metall, Rock, blues, new metal. Els 4 experimentats membres de la banda, Pep Moreno (free taxis, Sarcorp), Enric Ramos ( Sexy toys, bolonbo), Albert Xifra (Free Taxis, La banda del yuyu) i Rober Garcia ( Head Injury, Hot Staff) treuen un groove metall de denominació pròpia gironina en català. 

Erio es caracteritza per un so potent i modern, buscant equilibri entre atmosferes envoltants, groove i espurnes de música electrònica. Una posada en escena violenta i una forta connexió amb el públic a través d'actitud, passió i unes lletres en castellà que reflecteixen un malaltís entusiasme per tot el delirant. La banda aposta per complementar la seva música amb recursos d'art gràfic; una fórmula que ha donat resultats en forma de primers llocs en concursos com Salt The Music 2015, Joan Tayter 2013 i el reconeixement per part de la premsa especialitzada. En l'actualitat presenten el seu últim EP Simbiosi 2.0.

Preu: anticipada, 6€  Taquilla, 8€

Més informació
www.lamirona.cat

  • imatge de control 1per1