,
05/02/2016
Taller de Pasta Italiana al Centre Gastronòmic "Domus Sent Soví"

Ho hem de reconèixer, LA GASTRONOMIA ESTÀ DE MODA

Sabies que la paraula foodie és una paraula anglesa, creada al 1984,  per denominar una classe particular d’aficionats al menjar i a la beguda?

Paraules com “foodie”, “instafood” o “gourmet” ens envolten d’un temps ençà, i programes com Top Chef, Master Chef han ajudat creant aquest “boom” mediàtic del món gastronòmic. 

Com a exemple, l’etiqueta #food té més de 150 milions de publicacions a Instagram! Enrere queden aquells dies en què demanàvem una recepta a la mare o a l’àvia.

Avui en dia, tots tirem d’internet per buscar-ne, o seguim a cuiners/res (jo segueixo Jamie Oliver, entre d’altres, per facebook i instagram) i foodies que ja s’han creat un renom per les xarxes socials (dóna-li una ullada al perfil de @lauraponts a instagram...simplement, espectacular!)

Però no només això. 

Actualment, podem passar una bona estona assistint a un taller de cuina on, no només aprens, sinó que ho vius com quelcom lúdic, que planegem amb antelació. No pateixis si no tens nocions de cuina, ja que no són tallers enfocats a formar-te professionalment.

A mi m’agrada molt la cuina... Bé, rectifico, m’agrada molt el bon menjar. I és que vaig tan atabalada que no gaudeixo del fet de cuinar a casa, ja que sempre tiro pel dret, i no em puc entretenir a realitzar plats elaborats. Llavors, aquesta necessitat la compenso de dues maneres: sortint a dinar fora de casa o assistint a un taller de cuina programat, en què tens aquestes hores per gaudir sense presses. 

Com a recomenació, et proposo el Centre Gastronòmic Domus Sent Soví, d’Hostalric, dins la comarca de la Selva. Tenen una agenda molt variada de tallers de cuina, i si tens un “petit xef” a casa, no et pots perdre els tallers infantils. 

Jo aquest diumenge ja tinc programat el taller de Pasta Italiana II, impartit per La Mamma Alícia, on  ens ensenyaran a realitzar diferents farcits (al taller anterior ens van ensenyar a elaborar pasta fresca) per llepar-se els dits! 

Si ets una persona que va accelerada durant la setmana com jo, t’ho aconsello! 
 I si no vas de bòlit, també t’ho aconsello!

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Em dic Sílvia Morenilla Martínez i vaig néixer el 4 de novembre del 1978. Actualment, sóc Assessora d'Imatge i Designer Moments. El blog Gastro&More va dirigit a qui li agrada estar al dia del què s'està "coent" per la zona. Tal com diu el seu títol, no només parlarem de gastronomia, sinó que estarem al dia de les últimes tendències. Coneixerem què s'està portant, ja sigui en l'àmbit gastronòmic com de temàtica moda, beauty, etc.

05/02/2016
Sabies que la paraula foodie és una paraula anglesa, creada al 1984,  per denominar una classe particular d’aficionats al menjar i a la beguda?
05/01/2016
Com a parella, tot comença en el moment en què us marqueu la data per al vostre casament. Aquí s’inicia el “compte enrere” d’una carrera plena d’obstacles que heu d’anar sortejant.