Llibres
,
2018
Dimecres 21 de novembre, 20:30h
Biblioteca Miquel Martí i Pol
Sant Gregori

Club de lectura 'El carrer de les camèlies'

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

Club de lectura 'El carrer de les camèlies', de Mercè Rodoreda

Una novel·la que tracta bàsicament el procés angoixant que viu la protagonista, plena de soledat i tristesa, fins a assolir la maduresa emocional que li permet sobreviure en el món i deixar de ser dependent dels altres, bàsicament dels homes.

La protagonista, però, necessita tastar i assolir la desesperació, crueltat i dependència màxima per poder reaccionar al món i començar a decidir sobre la seva pròpia vida.

Sinopsi: 

Narra la vida de Cecília des de la infantesa fins a la maduresa. Cecília, una nena abandonada, és criada per uns pares adoptius que l'acullen a casa seva quan la troben al carrer.

Aquest abandonament fa que la nena se senti estranya, perduda i marginada enmig de la família que l'acull i recerqui contínuament el seu lloc al món. Basarà la seva recerca en les relacions amoroses i sexuals i els homes que anirà coneixent.

Es mourà, sobretot, en ambients marginals de misèria i prostitució. Un viatge per la vida a través de contínues relacions intenses, doloroses i cruels que li permetran, al final i després de molts sofriments, esdevenir una dona completa, madura i independent.

Preu: 

Gratuït

Més informació: 

  • imatge de control 1per1