Jump to navigation
Mes de novembre
Cada dijous
Del 3 de novembre a l'1 de desembre
Del 5 d'octubre a l'1 de desembre
Del 15 de novembre a l'1 de desembre
De l'1 de novembre al 15 de desembre
Del 14 de novembre al 15 de desembre
El bacallà ha estat i continua essent un dels ingredients més tradicionals i més versàtils dels plats de Quaresma de la nostra cuina.
Els restaurants que participen en aquesta 8a edició de La Cuina del Bacallà recuperen aquesta tradició culinària i la presenten ara a les seves taules mitjançant un menú de tres plats, diferent a cada establiment.
Algunes de les especialitats que podreu assaborir a l’edició d’enguany són els bunyols de bacallà, els pebrots farcits de brandada o el tradicional cim i tomba de Tossa amb bacallà, entre moltes altres.
Consulta els restaurants participants i els menús que ofereixen aquí (enllaç PDF)
Oficina de Turisme de Tossa
Web Oficina de Turisme de Tossa