Música
,
2014
Divendres 24 d'octubre, 21:30h
Auditori Josep Carreras
Vila-seca

Barcelona Jazz Orquestra 'Harlem Swing'

La Barcelona Jazz Orquestra -Big Band Internacional de Barcelona- dirigida per Dani Alonso, està integrada per alguns dels millors especialistes de Jazz de Catalunya. Considerada actualment com una de les millors big bands d’Europa, actua regularment a prestigiosos festivals acompanyant a cèlebres figures com Benny Golson, Frank Wess, Ann Hampton Callaway, Tony Hadley...

Ha enregistrat discos amb Phil Woods, Nicholas Payton i Jesse Davis com convidats especials, i acaba d’estrenar el seu quart treball, en el que fan un homenatge a Dizzy Gillespie, amb la col•laboració de Jon Faddis.

En el concert de l’AJC vindran acompanyats de Ricard Gili, fundador de La Locomotora Negra i artista convidat, amb el que retran homenatge al gran Louis Amstrong.

Harlem Swing és un nou espectacle de gran format, per celebrar els 15 anys de balls de swing a l’Apolo. Un show per reviure les nits màgiques de Harlem als anys 30 i 40, durant l’època daurada del swing. Harlem Swing traslladarà el públic al Cotton Club, a l’Apollo i al Savoy, els famosos clubs de Nova York.

Un fantàstic espectacle amb ballarins de Lindy Hop, cantants de somni i coreografies de Charleston.

Dani Alonso, direcció Ricard Gili, trompeta i veu Gemma Abrié, veu Barcelona Lindy Hoppers, ball   Preu: 20 euros