MAMT, Museu d'Art Modern de Tarragona
MAMT, Museu d'Art Modern de Tarragona
Santa Anna, 8
43003 - Tarragona
  • 977 235 032
  • mamt@dipta.cat
Exposició permanent - Miró

El Museu d’Art Modern va ser creat per la Diputació de Tarragona l’any 1976 per promoure l’estudi i el coneixement de l’art modern i contemporani i, així mateix, per conservar i mostrar el seu patrimoni artístic i compartir-lo amb la comunitat.

L’edifici que l’acull, situat a la Part Alta de Tarragona, és fruit de la unió de tres cases del segle XVIII, i rehabilitat per l’arquitecte Jaume Mutlló. L’any 1991 fou inaugurada la restauració i el condicionament estructural tal com el coneixem actualment.

El 2008 el Museu d’Art Modern presenta la renovació de la seva exposició permanent amb un nou projecte museogràfic que aporta un important caràcter didàctic a la presentació de les col·leccions.

Per tal de facilitar l’apropament de l’art a un ampli sector de públic infantil i juvenil, el Museu d’Art Modern ofereix als centres d’ensenyament, mitjançant el seu Servei Pedagògic, la possibilitat de realitzar visites guiades per a grups, amb la concertació prèvia de cita. El Servei Pedagògic amplia anualment la seva oferta pedagògica a fi d’involucrar la comunitat docent en l’aprenentatge del coneixement de l’art modern i contemporani.

Horaris

De dimarts a dissabte: de 10 a 17h
Dilluns i diumenge: tancat