Fires i festes
,
2014
Del 15 al 30 de novembre
Diferents espais
Riudoms

Festes del Beat Bonaventura Gran 2014

15 de novembre

19.30 h Novena i Missa– Trasllat de l'urna del Beat Major – Església de Sant Jaume Apòstol.

16 de novembre

9.00 h 13a Festa de l'Oli nou– Instal·lacions de la Cooperativa Agrícola. Esmorzar popular per poder degustar l’oli nou produït a Riudoms, dins la DOP Siurana. Tiquets a la venda el mateix dia a la Cooperativa. Ho organitza: Cooperativa Agrícola de Riudoms.

10.00 h 7a Trobada d'intercanvi de plaques de cava – c. de Salvador Espriu. De 10.00 h a 14.00 h, 7a Trobada d’intercanvi de plaques de cava de Riudoms, coordinada per l’Ajuntament de Riudoms.

20.00 h Processó de fanalets– carrers del centre de la vila. Processó amb fanalets acompanyant el Reliquiari Major del Beat. La processó finalitza a l’interior de l’Església. Recorregut: Muralla de la Font Nova, Raval de Sant Francesc, Av. de Reus, Barri Ferrant, Av. Pau Casals, c. Major, c. Gaudí i Pl. de l’Església. .

21 de novembre

13.00 h Repic de campanes i tronada – Plaça de l’Església. Repic de campanes i encesa de la tronada que anuncia l’inici de les Festes del Beat.

21.00 h Vetlla - Pregària Jove  – Església de Sant Jaume Apòstol.

21.00 h La Iaia presenta 'On és la màgia?' – Casal Riudomenc

 

22 de novembre

12.00 h Comitiva per anar a ofici– Casa de la vila. Anada a ofici per part de les Autoritats, Junta de la Confraria del Beat, familiars del Beat, pubilla i hereu, entitats, estendards i ciri ofrena acompanyats per la Cobla Reus Jove.

12.30 h Solemne missa concel·lebrada – Església de Sant Jaume Apòstol. Durant la litúrgia actuarà la Coral Dolça Catalunya.

13.45 h Concert i Ballada de sardanes – Plaça de l’Església. Concert i ballada de sardanes amenitzada per la Cobla Reus Jove amb la participació de la Colla Sardanista Roses de Tardor.

19.00 h Santa Missa – Església de Sant Jaume Apòstol.

20.00 h Solemne Processó– Carrers del centre de la vila. Processó solemne presidida per l’Urna del Beat. Assistencia de les Autoritats, Junta de la Confraria del Beat, Estendards, Coral Dolça Catalunya i la Principal de Riudoms.

21.00 h La Partida – Casal Riudomenc 23.00 h 2n “Movember Beat Party” – Planta baixa del Local Jove El Mercat. Festa benèfica per recaptar fons contra el càncer de pròstata i testicular. Música en viu i DJ. Concurs de bigotis. Ho organitza: Movember.

 

23 de novembre 

Homenatge a la Vellesa

12.00 h. Concentració de tots els homenatjats – Llar de Jubilats.

12.30 h Missa en honor als homenatjats. – Església de Sant Jaume Apòstol. Tot seguit Acte de reconeixement a la figura de Sr. Elies Mestre Compte (1907-1987). Al finalitzar, pels homenatjats a la Festa de la Vellesa, dinar de germanor a la Sala Multiús del Casal Riudomenc amb la col·laboració de l’Esplai.

17.30 h Concert de cambra – Auditori de l’Escola Municipal de Música. Concert en homenatge al Sr. Elies Mestre Compte a càrrec del Trio de Cambra liderat pel violinista i compositor riudomenc Antoni Guinjoan.

19.00 h Missa i final de la novena - Església de Sant Jaume Apòstol.

20.00 h Espectacle pirotècnic – Plaça de l’Església.  Espectacle de focs artificials des del sostre de l’Església.

20.30 h BALL – Casal Riudomenc (sala Multiús). Ball a càrrec del conjunt Platino. Preu de l’entrada: 3 €.

 

25 de novembre

17.00 h Xerrada sobre la sequia de la reclosa de l'Aleixar  a càrrec de Pere Domingo Gispert –Sala d’actes de la Casa de Cultura. Ho organitza: Associació de Dones Bella Llar. 3

 

30 de novembre

De 10.00 h a 14.00 h Jornada de portes obertes  de l’última fase d’ampliació del Centre d’Assistència Primària (CAP).

  • imatge de control 1per1