Família
,
2024
Dissabte 28 de setembre
La Palma
Reus

'Posa't la Gorra!' a Reus

Tercera edició del Posa't la Gorra a Reus, que tornarà a omplir la Palma amb tallers, animació, música, elements del Seguici Popular i molta solidaritat.

Posa't la Gorra! és una campanya que té per objectiu llançar un missatge positiu a la societat sobre la realitat de les famílies amb un infant o adolescent amb càncer. A més, des d'un entorn lúdic i alegre es vol sensibilitzar i transmetre que aquests infants i adolescents no són diferents dels altres i que, amb l'acompanyament i el suport necessari, les famílies poden fer front a aquesta difícil situació.

Els fons que es recapten amb la campanya van destinats a mantenir la gratuïtat dels serveis que AFANOC ofereix a les famílies, millorar les seves condicions als hospitals, donar suport psicosocial integral i mantenir la Casa dels Xuklis, un recurs temporal d'allotjament per a les famílies que s'han de desplaçar als hospitals de referència de Barcelona perquè els seus fills rebin el tractament.

Horari: 

De 10 a 15h

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Preu: 

Gratuït i obert a tothom. Es pot col·laborar comprant la gorra, que té un cost de 8€.

Organitza: 

AFANOC Tarragona i Sant Pere Solidari

Col·labora: 

Ajuntament de Reus, Federació d'Associacions de Veïns de Reus (FAVR), Unió de Botiguers, Tomb de Reus i Cambra de Comerç de Reus

Més informació: 

Et pot interessar