Arts
,
2024
Del 26 d'octubre al 9 de febrer (2025)
Bòlit_LaRambla, Bòlit_PouRodó, Bòlit_StNicolau i Museu d'Història de Girona
Girona

Exposició 'Infralocus'

Exposició 'Infralocus. Els 90 a Girona, una dècada de 20 anys', mostra que vol recuperar una mirada a la Girona de finals dels vuitanta i dels noranta, posant l'accent en els artistes de l'època i en aquells col·lectius d'activistes que vivien al marge dels circuits oficials. 

La Girona de les dues dècades finals del segle XX era una ciutat activa, creadora, que s'obria a Europa i al món, i que aplegava moviments socials, artístics i culturals. Però mentre que de la banda institucional aquesta Girona va ser acceptada i estandarditzada, no va pas ser així pel que fa a l'acció cultural i social que no s'adscrivia als paràmetres oficials, i que fluïa des de les perifèries i des de les accions alternatives i transfrontereres, enteses amb tota l'amplitud del concepte (fronteres físiques, relacionals, mentals, socials, etc.). 

L'exposició és una proposta per donar a conèixer aquell ecosistema cultural propi, al marge del discurs oficial, que vivia a través dels llocs d'oci i dels col·lectius a parts iguals, tots aquells infralocus (sovint bars i discoteques) que la cultura colonitzava sense control ni premeditació.

Inauguració: 

Dissabte 26 d'octubre, a les 11h

Comissariada per: 

Eudald Camps i Jordi Mitjà

Preu: 

Entrada lliure

Organitza: 

Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona i Museu d'Història de Girona

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1