,
14/01/2019
Llibres

El clan de sa Ràpita, Montserrat Espallargas, Pagès editors

A cada capítol, el to, el discurs i el llenguatge s’adapten al personatge narrador i això fa que agafi un matís diferent i que podem anar descobrint la seva personalitat a través de les seves pròpies paraules. La trama avança de mica en mica, un retall a cada capítol des de cada punt de vista fins que ens retroben tots.

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Aquí trobareu comentaris i recomanacions de llibres d'escriptors i escriptores de casa nostra des d'un punt de vista molt personal.

14/07/2021
Avui parlarem de dues novel·les que només tenen algunes petites coincidències: han estat publicades per la mateixa editorial i en totes dues els seus protagonistes tenen la malastrugança enganxada a la pell.
16/05/2021
La casa de foc és una d'aquelles novel·les que queden en la memòria, que fan pujar el valor d'una literatura com la nostra.
19/04/2021
Una novel·la amb personatges plens de contradiccions i que retrata com és treballar en un institut d'alta complexitat.  
13/03/2021
Aquest és una novel·la dura, implacable, plena d'incerteses i de patiment del protagonista. Una novel·la que et posa en la pell d'un nen que fuig de la seva realitat insuportable.  
01/02/2021
Traduïda per Alba Dedéu i publicada per l'Altra Editorial, els personatges d'aquesta novel·la, alguns d’ells turmentats pels dubtes, es relacionen entre ells a partir de les seves debilitats.  
14/01/2021
L’ambientació, la mil·limètrica documentació de la manera de viure dels romans d’aquells temps, la descripció dels espais i de la societat romana de la segona meitat del segle II la farà especialment apreciada pels amants de la novel·la històrica.
16/12/2020
Avui parlem de tres novel·les rurals.