,
29/07/2019
Llibres

El salvatge dels Pirineus, d'en Pep Coll, Edicions 62

El salvatge dels Pirineus ens parla d’un intent de fugida de la civilització, d’un aïllament d’inici involuntari que es converteix en voluntari i d’un rebuig de tot allò que tingui a veure amb el passat.

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Aquí trobareu comentaris i recomanacions de llibres d'escriptors i escriptores de casa nostra des d'un punt de vista molt personal.

14/07/2021
Avui parlarem de dues novel·les que només tenen algunes petites coincidències: han estat publicades per la mateixa editorial i en totes dues els seus protagonistes tenen la malastrugança enganxada a la pell.
16/05/2021
La casa de foc és una d'aquelles novel·les que queden en la memòria, que fan pujar el valor d'una literatura com la nostra.
19/04/2021
Una novel·la amb personatges plens de contradiccions i que retrata com és treballar en un institut d'alta complexitat.  
13/03/2021
Aquest és una novel·la dura, implacable, plena d'incerteses i de patiment del protagonista. Una novel·la que et posa en la pell d'un nen que fuig de la seva realitat insuportable.  
01/02/2021
Traduïda per Alba Dedéu i publicada per l'Altra Editorial, els personatges d'aquesta novel·la, alguns d’ells turmentats pels dubtes, es relacionen entre ells a partir de les seves debilitats.  
14/01/2021
L’ambientació, la mil·limètrica documentació de la manera de viure dels romans d’aquells temps, la descripció dels espais i de la societat romana de la segona meitat del segle II la farà especialment apreciada pels amants de la novel·la històrica.
16/12/2020
Avui parlem de tres novel·les rurals.