Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.

Sortegem dos exemplars del llibre 'Màster Xof'

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.

L'editorial Bridge i Xavier Sanjuan ens proposen fer el gamberro i gaudir de valent a la cuina! Ens hi posem?
El concurs acaba:
dimecres, 18 gener, 2017 - 23:45

'Master Xof. Cuina aquest diari' és un llibre de cuina juganer i gamberro editat per Bridge Books que et proposa aprendre'n, sí, però sobretot gaudir entre fogons! Fa uns dies n'entrevistàvem l'autor, el periodista vendrellenc Xavier Sanjuan i ara en sortegem dos exemplars!

Receptes fàcils i no tan fàcils, saboroses, innovadores i tradicionals ordenades per nivells i al gust de tots. Descobreix que la creativitat als els fogons que creies perduda i comparteix-la a les xarxes amb el hashtag #miramama. Deixa enrere l'arròs a la cubana i desmostra als teus sogres que ets un artista culinari preparant sushi o fent una escultura amb paper de plata. Sí, els reptes de 'Màster xof' són així. La cuina com no l'havies vist mai. Taca, pinta, crea, arranca i, sobretot, gaudeix amb el menjar!

Pots participar-hi fins el 18 de gener. Si n'ets el guanyador o guanyadora t'avisarem a través del teu correu electrònic. Recorda que perquè t'aparegui la pregunta i poder participar has d'estar registat com a usuari de Surtdecasa!