Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.

Sortegem els contes 'Rebel·lió a l'escola' i 'El tresor del Capità Viral'

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.

Per Sant Jordi regalem les dues novetats dels Tresors d'El Cep i la Nansa
El concurs acaba:
divendres, 22 abril, 2016 - 16:00

A les portes de Sant Jordi tenim dos llibres magnífics de l'editorial El Cep i la Nansa per sortejar per als petits de casa!

'Rebel·lió a l'escola' és un llibre de Lola Casas il·lustrat per Joan Turu. "Un fenomen molt estrany està passant a l’escola: alguns personatges de les festes s’estan rebel·lant i volen escapar de les aules! De què fugen? Per què es queixen?"

I 'El tresor del Capità Viral' és una història de Marta Plans amb il·lustracions d'Òscar Julve. "Un conte de pirates molt divertit que explica l’estima que es tenen els dits i el nas dels més petits!"

Per participar al concurs cal que sigueu usuaris de Surtdecasa (i si ho ho sou us en podeu fer en un pim pam!) i respongueu la pregunta que us fem aquí sota. Us apareixerà la pregunta un cop tingueu oberta la vostra sessió d'usuari que, si encara no teniu, podeu crear en un tres i no res!

Per cert, per respondre la pregunta pots llegir l'entrevista que vam fer fa unes setmanes a Cesca Mestres, editora d'El Cep i la Nansa.