Foto: 

Cedida

Els instagramers que més ens fan sortir de casa

Si ets nou a Instagram i vols descobrir i compartir Ponent segueix els nostres instagramers més actius! Aquesta és la nostra selecció!
Anna Audet
,
18/01/2016
Activa't
Construir un viatge 2.0 per Ponent i donar a conèixer al món les Terres de Lleida va ser el sentiment que ens va empènyer a obrir el nostre compte d’Instagram. Amb un any i mig 1200 seguidors s’han convertit en els nostres companys i companyes de viatge i a la motxilla ja hi portem ni més ni menys que 8500 fotografies. Diuen que una imatge val més que mil paraules, i nosaltres afegim: si són fetes des de la mirada de la gent que trepitja el territori traspassen la captura i es converteixen en sentiments. Volem deixar molt clar que absolutament tots els nostres seguidors sou la nostra autèntica gran selecció! Perquè entre tots i totes ens fem sentir i omplim dia a dia les xarxes socials de tot allò que es pot descobrir a la terra on es pon el sol. Però qui són els instagramers més actius? Us els presentem a continuació! Gràcies a tots i a totes per compartir les Terres de Lleida i fer vostre el hashtag #surtdecasaponent.

@lluistarrega
1276 seguidors. ‘La fotografia, el cinema, la música el teatre i viatjar són les meves passions’
La galeria del Lluís fa honor a la seva descripció. Tàrrega i la seva vida cultural són la nineta del seus ulls. Passejant per les seves fotografies també hi podem trobar moments quotidians i familiars i paisatges de postal de la nostra terra. 


 

@gemmappdd 
762 seguidors. Gemma Peris. Periodista.
La galeria de la Gemma és una autèntica experiència cromàtica. Blaus, verds, taronges, nit i dia s’agermanen al seu instagram. Viatjant per les seves fotografies descobrireu petits detalls plens d’emocions. 


 

@emazab 
1357 seguidors. Eva Maza‘ Imatges de la meva vida quotidiana... així de senzill’
La Eva congela moments, els mima i no sempre els embolcalla amb filtres. El seu encant és la seva autenticitat. El seu instagram és un viatge per les tradicions, el dia a dia i petits instants on tots ens podem sentir identificats. 


 

@ramonagb
507 seguidors
La Ramona ens descobreix Ponent sobre les rodes de la seva bicicleta, la seva companya d’aventures. Una galeria plena de racons, curses i llocs espectaculars on només s’hi pot arribar amb una bona pedalada.


 

@oriolcolcos
234 seguidors. Oriol Cos Clotet.
Fotografies en blanc i negre, detalls, retrats i patrimoni omplen la galeria de l’Oriol. La seva fotografia estrella però i la que ens a tots encisats són les que fa en 360 graus, transformant cada espai en un univers particular.


 


@jowye69
404 seguidors. Jowye. Podcaster de @iSenaCode, seriofil, geek tecnològic, fanboy de Apple, amant del futbol i de la terra de Lleida.
Artesa, el Montsec, paisatges de la Noguera i el seu estimat gos són els seus principals protagonistes. En Jowye compta amb una galeria molt cuidada d’estètica HDR, on els cels semblen parlar i les emocions traspassen la pròpia imatge.


 


@ajuntament_tif
350 seguidors. Ajuntament de Torrefeta-Florejacs. 
L’instagram de l’Ajuntament d’aquest petit poble de la Segarra és una prova claríssima de l’ús d’instagram com a eina de promoció turística. La seva galeria ens descobreix racons del municipi de Torrefeta i Florejacs, petits detalls escollits sota una delicada mirada que, sens dubte, et desperten les ganes de visitar aquest petit indret de casa nostra.

 

@ladecalcoix
249 seguidors. Sílvia Peribáñez Cerveró. "Ratratant" persones, moments, coses i "puestos" normals i senzills. Enamorada de la meva gent i de la meva terra, la Segarra, Catalunya. 
L’encant de ‘lo’ quotidià és l’essència de l’instagram de la Sílvia. Les seves fotografies compleixen fil per randa la seva descripció. Dibuixen el dia a dia a les Terres de Lleida. Un dia a dia ple de petites coses que l’omplen de paisatges, cites del calendari i sobretot la seva gent.

 

 

 @Edgaraa93
405 seguidors. Egdar Aldana
Si ens permeteu l’expressió les seves fotografies són autèntics ‘fons d’escriptori’. Imatges molt cuidades on els primers plans i l'espectacularitat de les seves captures cobren una dimensió màgica. Sens dubte un preciós viatge per les Terres de Lleida.  

 @carlesvidu
 399 seguidors. Carles Vila.
 Veu la vida en blanc i negre. O si més no, aquest és un dels seus efectes més utilitzats. Una galeria on cada fotografia esdevé un autèntic quadre o postal ponentí. 

Més informació: 

Si encara no ens segueixes aquest és el nostre INSTAGRAM! T'apuntes al viatge? 

A

També et pot interessar