Foto: 

Cedida
El Teatre Auditori ofereix espectacles per tots els gustos

La nova temporada del Teatre Auditori

L’equipament de Sant Cugat comptarà amb 42 espectacles de música, teatre i dansa
Surtdecasa Vallès Occidental
,
25/07/2015
Espectacles
La nova temporada del Teatre Auditori comptarà amb 42 espectacles, la major part de teatre i música. Destaquen les actuacions de Joan Manuel Serrat, l’imitador Carlos Latre o el Cabaret The Hole.

El cantautor català serà l’encarregat d’obrir la temporada l’11 i 12 de setembre (amb les entrades ja exhaurides) i el seguiran altres espectacles de música com ara Chucho Valdés, M-Clan o Els Pets. També hi haurà lloc per als més petits, amb la quarta edició del festival Petits Camaleons, en què artistes de renom com Joan Miquel Oliver, Janjosex o Cris Juanico adapten els seus espectacles als més petits de la casa. 

Pel que fa al teatre, una de les novetats més importants d'aquest any és que entre els mesos d’octubre i novembre el Teatre es transformarà en un cabaret, canviant el format del pati de butaques i amb un aforament de prop de 400 espectadors, que podran assistir a diverses actuacions: The Hole, el provocador espectacle eròtic d’èxit a Barcelona; Flor de Nit, l’adaptació del clàssic de Dagoll Dagom; o Piaf! The Show, un espectacle homenatge a la cantant francesa. Tots aquests espectacles es podran veure tot prenent una copa dins el teatre. 

En un registre més tradicional, per l’escenari santcugatenc hi passaran l’Idiota de Jordi Casanovas, el Terra Baixa de Lluís Homar, La Plaza del Diamante de la Lolita Flores i el Sòcrates de Josep Maria Pou. Tots els grans noms de la cartellera en un sol escenari. 

A part dels grans noms, el Teatre Auditori també aposta per formar part del Festival de Poesia, a més de la música clàssica i de la programació alternativa que s’agrupa a l’OFF Teatre-Auditori, on el públic pot gaudir de jazz, dansa o màgia a curta distància. 

Més informació: 

Podeu consultar tota la temporada i comprar les vostres entrades i abonaments a la web del Teatre Auditori. 

A

També et pot interessar