Foto: 

Cedida

Els 7 imperdibles del Festival Castell de Peralada

El 5 de juliol engega la 32ª edició del festival amb un cartell d’alçada
Surtdecasa Empordà
,
03/07/2018
Música
Cada any, l’emblemàtic Castell de Peralada és l’escenari d'un festival de música i dansa excepcional que té la vocació de reunir als artistes internacionals més importants del moment. Aquest dijous 5 de juliol engega la 32ª edició del Festival Castell de Peralada amb un programa a l’alçada de les expectatives i on hi despunten noms com els de Joan Manuel Serrat, Sílvia Pérez Cruz o Carlos Santana, entre d’altres. Fem una ullada a aquest cartell d’enguany recomanant-vos els 7 imperdibles del festival.

1. Joan Manuel Serrat

El fill il·lustre de la Nova Cançó, mite en vida de la música catalana, Joan Manuel Serrat torna un cop més al festival que ha trepitjat un bon grapat de vegades. Aquest cop fa parada a Peralada immers en un viatge que comença l’any 1971 amb la publicació del disc que va consagrar la seva figura ‘Mediterráneo’. Gairebé mig segle després, com si el temps no fos res, Serrat repassarà les 10 cançons d’aquell mític disc en un concert que apunta memorable.
> 5 de juliol

 

2. María Pagés

En la secció de dansa, el 32è Festival Castell de Peralada ens proposa una experiència selecta. La coreògrafa i bailaora de flamenc María Pagés presenta ‘Una Oda a lTiempo’, 12 escenes i 12 pals flamencs per reflexionar sobre la contingència del temps, sobre el cos, el desig i l’art. Vuit músics i set ballarins acompanyen a la figura més transgressora del folclore flamenc. Un espectacle pels cinc sentits.
> 20 de juliol

 

3. Carla Bruni

Amor a primera vista. Aquest és l’element denominador de les 11 cançons que conformen el darrer treball de l’actriu, model i cantant italo-francesa Carla Bruni titulat ‘Frenc Touch’. La cantant s’estrena al Festival Castell de Peralada amb un al·legat a l’amor afrancesat i ho fa a través de temes d’èxit contrastat del grups com Depeche Mode, Rolling Stones o Lou Reed.
> 21 de juliol

 

4. La Flauta Màgica de Mozart
Entre les magnífiques propostes que el Festival Castell de Peralada ofereix any rere any al seu públic, sempre hi ha lloc per la producció pròpia. Enguany el festival ha encarregat l’òpera de ‘La Flauta Màgica’ de Mozart a l’aclamat Oriol Broggi. Una història infantil i màgica alhora que universal i profunda que Broggi orquestra acompanyat d’un elenc de veus de primer nivell. Un clàssic portat al nostre temps.
> 6 d’agost

 

5. Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida

Del bagatge musical del pianista Marco Mezquida i la passió i el talent innat de la cantant de Palafrugell Sílvia Pérez Cruz neix aquesta simbiosi única que cristalitza amb l’estrena d’aquest espectacle al Festival Castell de Peralada. Dos prodigis de la música junts en una nit que serà difícil d’oblidar.
> 9 d’agost

 

6. Carlos Santana

Història viva del rock llatinoamericà, el mexicà Carlos Santana aterra al 32è Festival Castell de Peralada amb la seva particular barreja de virtuosisme, ritmes llatins i rock que tant d’èxit li ha merescut en aquests 50 anys de carrera. Concert únic a Catalunya de la gira Divination Tour en un dels concerts, que per currículum i talent inigualable, ha de ser un dels concerts de l’any.
> 11 d’agost

 

7. Kool & The Gang

Un altre pes pesat de la música, en aquest cas del soul, l’R&B, el funk i els ritmes disco són Kool & The Gang. Més de 50 anys de trajectòria i 70 milions de discs venuts avalen al grup de Nova Jersey, una de les bandes de música negra més populars del món que arriba per primera vegada al Festival Castell de Peralada per rememorar temes tan emblemàtics com ‘Get Down On It’, ‘Celebration’ o ‘Jungle Boogie’, popular per haver format part de la BSO de ‘Pulp Fiction’.
> 15 d’agost

Més informació: 

A

També et pot interessar