Foto: 

Cedida

Petits Camaleons, la música més gran s'apropa als més petits

Els Pets, Joan Miquel Oliver o Yacine & The Oriental Groove en un festival pensat pels més petits
Surtdecasa Vallès Occidental
,
01/10/2015
Família
Si sou pares segurament sabreu que conciliar vida cultural i familiar no sempre és fàcil. Són molts els pares que deixen d'anar a concerts i festivals quan tenen criatures petites. Ara bé, el problema no és la música en sí, ja que els organitzadors dels Petits Camaleons es mostren convençuts que els nens ho poden escoltar tot. El problema és tota la infraestructura que envolta els concerts: horaris, durades, decibels, multituds.

El festival Petits Camaelons, que se celebra a Sant Cugat, i que té com a un dels principals impulsors el periodista musical d'Icat.cat Albert Puig, veu d'aquesta filosofia. Així doncs, apropa els grans músics de casa nostra als més petits de la casa durant els dies 4 i 5 d'octubre. Per fer-ho programa una sèrie de concerts que comencen d'hora al matí, tenen una durada de mitja hora, un volum molt raonable i un aforament limitat perquè els més petits en puguin gaudir sense entrebancs. Ara bé, per la resta són concerts normals. Res de “Gegant del pi” o “Joan Petit quan balla”, els músics toquen el seu repertori habitual ja que, com tenen clar els organitzadors, els més petits poden ser també el públic més exigent. I això es reflecteix en la varietat d'estils que s'hi podran trobar. Hi podreu sentir des de grups molt coneguts com Els Catarres, Els Pets o Blaumut, fins el surrealisme de Joan Miquel Oliver, el rock protesta de Senior o el mestissatge de Yacine & The Oriental Groove.

Els concerts es repartiran en sis escenaris al voltant del Teatre Auditori de Sant Cugat on també hi haurà altres activitats com ara rodes de premsa on els més petits podran fer preguntes als músics o signatures de discos. Els abonaments ja són a la venta i van dels 15 als 40€ segons la modalitat que escolliu. És important tenir en compte que, per entrar als Petits Camaleons, cal anar acompanyat d'un nen de fins a 12 anys. Així que, sinó teniu fills, oferiu-vos per fer de cangurs d'algun nebot, cosí o fill d'algun amic. 

Més informació: 

Tota la informació horaris i abonaments a la web http://www.petitscamaleons.com/

A

També et pot interessar