Activa't
,
2022

La Nit dels Museus al Museu del Disseny

En el marc del Dia Internacional dels Museus, i de la Nit dels Museus a Barcelona, el Museu del Disseny oferirà visites guiades a les seves exposicions, tant les permanents com la temporal 'Fornas. La imatge de la Catalunya dels 60':

- 'Objectes comuns. Històries locals, debats globals'. Uns objectes comuns que mereixen aquest adjectiu també per altres motius: perquè formen part de la cultura popular, representen a la societat i esdevenen fragments de la memòria col·lectiva.
- 'Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual (1980-2003)'. Per gaudir d'una època de vitalitat extraordinària, d'eufòria i celebració, descrita com 'el boom del disseny'.
- 'Extraordinàries! Col·leccions d'arts decoratives (segles III-XIX)'. Recorregut cronològic, del segle III al segle XX, entre les col·leccions conservades al museu, de ceràmica, teixits, mobiliari, vidres, miniatures, rellotges, paper pintats i altres objectes.
- 'Modernisme, cap a la cultura del disseny'. Reinterpretació del Modernisme partint del paper protagonista que hi van tenir les arts decoratives i aplicades, artesanes i industrials.
- 'El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015)'. Mostra que explica com el vestit modifica l'aparença del cos mitjançant unes accions que tendeixen a comprimir-lo i alliberar-lo alternativament, des del segle XVI fins avui dia.
- 'Fornas. La imatge de la Catalunya dels 60'. Mostra dedicada a un dels dissenyadors gràfics més destacats de la cultura catalana dels anys 60.

Horari: 

De 19 a 1h

Preu: 

Entrada gratuïta

Organitza: 

Museu del Disseny de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1