Arts
,
2022

Exposició 'Extraordinàries! Col·leccions d'arts decoratives i arts d'autor'

Exposició permanent 'Extraordinàries! Col·leccions d'arts decoratives i arts d'autor (segles III-XX)', que proposa un recorregut cronològic, del segle III al segle XX, entre les diverses col·leccions, conservades al museu, de ceràmica, teixits, mobiliari, vidres, miniatures, rellotges, papers pintats i altres objectes. Aquesta disposició destaca el valor de les col·leccions alhora que permet establir diferents relacions entre elles.

Horari: 

De dimarts a diumenge: de 10 a 20h
*Tancat: 1 de gener, 1 de maig, 24 de juny i 25 de desembre, i dilluns (excepte festius)

Comissariada per: 

Pilar Vélez

Sinopsi: 

Al llarg del recorregut, una trentena de peces singulars per diferents motius, que constitueixen un repàs sintètic i lliure de la història de les arts decoratives a Catalunya, hi estableixen un diàleg. D'altra banda, algunes de les col·leccions i les peces exposades han estat molts anys allunyades del públic.

En arribar al primer terç del segle XX, l’exposició s’introdueix en les anomenades arts d’autor, com el vidre, la ceràmica, l’esmalt i la joieria, creacions amb nom propi i majoritàriament d’artistes catalans.

Resultat de donacions i adquisicions a ciutadans, col·leccionistes i artistes, aquesta exposició esdevé així un homenatge al col·leccionisme que ha contribuït a configurar el gran patrimoni artístic de Barcelona.

Preu: 

 

6€ general | 4€ reduïda
Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Museu del Disseny de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1