Arts
,
2022

Exposició 'Objectes comuns. Històries locals, debats globals'

Exposició 'Objectes comuns. Històries locals, debats globals', on s'hi mostren una sèrie d'objectes comuns als quals el disseny dona un nou sentit gràcies als serveis que ens presten, a la novetat del seu aspecte, a les innovacions que incorporen, a allò que comuniquen o a les emocions que ens desperten.

Uns objectes comuns que mereixen aquest adjectiu també per altres motius: perquè formen part de la cultura popular, representen a la societat i esdevenen fragments de la memòria col·lectiva. I encara més, són igualment comuns perquè alguns són béns compartits i altres perquè tenen una vocació social.

La singularitat dels objectes comuns es manifesta de diverses maneres que aquesta nova exposició de disseny de producte recull en quatre apartats: Itinerari. Històries locals, 1930-2020; Parlament. Debat globals; Exposicions variables i #DISSENY_BARCELONA. El disseny de la ciutat.

Horari: 

De dimarts a diumenge: de 10 a 20h

Tancat: dilluns (excepte festius), dies 1 de gener, 1 de maig, 24 de juny i 25 de desembre.
Horari especial de tancament a les 15:30h: dies 24 i 31 de desembre.

Comissariada per: 

Oriol Pibernat

Preu: 

 

6€ general | 4€ reduïda
Comprar entrada aquí (enllaç)

Amb motiu de la inauguració, del 12 al 14 de novembre es podrà visitar gratuïtament així com les exposicions permanents del museu.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1