Fires i festes
,
2017
Del 3 al 9 de juliol
Diversos espais
Igualada

European Balloon Festival

L'European Balloon Festival és la concentració internacional de globus aerostàtics més important del nostre país i una de les capdavanteres a nivell europeu, i enguany celebra la seva 21a edició.

A més de la competició esportiva, el Festival comptarà amb la gran festa d'inauguració del Parc Central, l’encesa nocturna de globus Night Glow Piromusical, una Zona Village i una Fan Zone al camp de vol de l’Avinguda Catalunya amb activitats per fer en família.

Al llarg dels quatre dies del festival, el visitant pot gaudir de l’espectacle de veure volar més de 50 globus, participar de les diferents activitats programades o bé enlairar-se en un globus, a la vegada que els equips participants duen a terme diferents proves d’exhibició i de competició.

Es reedita un any més el projecte experimental dels Iglús de Vent, teles de globus reciclades que esdevenen construccions efímeres per acollir tota mena d’activitats culturals que realitzaran diverses entitats igualadines per tota la ciutat d'Igualada.

Podeu consultar tot el programa d'activitats, aquí.

 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1