Música
,
2016
Diumenge 28 d'agost, 00:45h
Plaça Pius XII
Igualada

4t Igualada Rock City

En el marc dels actes de la Festa Major d'Igualada, tindrà lloc la 4a. edició del festival Igualada Rock City, amb les bandes, Los Mambo Jambo, Imperial Jade, Motorzombis i Cheeto’s Magazine.

Los Mambo Jambo és un grup instrumental de Barcelona creador del ‘Sonido Jambofónico’; una mescla salvatje de rock&roll, rhythm&blues, surf i swing. El seu estil és producte de la unió dels seus quatre components, figures emblemàtiques de l’escena del rock&roll i el jazz a Espanya: Dani Nel·lo (saxo), Dani Baraldés (guitarra), Ivan Kovacevic (contrabaix) i Anton Jarl (bateria). Los Mambo Jambo, que han portat la seva enèrgica i intensa proposta a països com Noruega, Alemanya, Anglaterra, Itàlia, Holanda o Mèxic, vindran a Igualada a presentar el seu últim i flamant disc 'Jambology'.

Imperial Jade són una banda de hard rock que sorprèn per la joventut dels seus membres i per la qualitat de la seva música. Molt influïts per la música rock dels anys 70, tenen en grups com Led Zeppelin,  Jimi Hendrix, Deep Purple, Rival Sons o Wolfmother les seves principals referències. Tanmateix, porten aquestes sonoritats al seu terreny creant un hard rock contemporani i amb estil propi que els està proclamant com un dels grups de rock més prometedors del país. En aquest sentit, el seu únic disc 'Please Welcome' va ser escollit, per diversos mitjans especialitzats en rock, com un dels 10 millors discos del 2015 de l’estat espanyol.

Motorzombis van sortir de les seves tombes el 2005, i de llavors ençà que escampen el mal amb les seves terrorífiques melodies. Combinen estils com el rockabilly, l’horror punk i el hard rock per crear un so psychobilly contundent i eclèctic, ple de referències al cinema fantàstic i de terror. Divertits i sinistres a la vegada, ofereixen un espectacle enèrgic i atraient capaç d’incendiar amb el seu foc infernal la nit més freda de Walpurgis. Motorzombis és un dels millors grups de l’escena psychobilly nacional, i vindran a Igualada a presentar el seu últim artefacte discogràfic: 'Están Vivos'.

Cheeto’s Magazine és un banda barcelonina de rock progressiu. Però el seu és un rock progressiu diferent. Amb molt sentit de l’humor i amb la seva característica fusió d’estils que van del pop al metal passant pel jazz i el rock sinfònic, els Cheeto’s es defineixen com un grup de "Prog Quesito". Destacant la seva colorista i desenfadada posada en escena, aquests cinc virtuosos que formen Cheeto’s Magazine vindran a delectar el públic de l’Igualada Rock City amb l’excel·lència musical del seu magnífic i aclamat disc 'Boiling Fowls'.  

Entrada gratuïta

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1