Entorn
,
2016
Dies 1 i 2 d'octubre
El Bosquet
Sant Fruitós de Bages

Benet Games

La fira organitzada per l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages tindrà lloc els dies 1 i 2 d'octubre i comptarà amb més de 40 activitats per a tots els públics.

La fira estarà dividida en diferents espais en funció del tipus d'activitat. Dins l'espai infantil, els nens podran passejar en cavalls i ponis, circular amb bicicleta per un circuit de fusta, fer un recorregut en trenet i realitzar diferents tallers com pintar-se la cara o jocs amb pilotes gegants.

En l'espai aventura, hi hauran rocòdroms de fins a 8m d’alçada, tirolines de 50m i 100m i un circuit d'habilitats de fusta. També hi haurà una secció destinada a les noves tendències on les famílies podran practicar el seu equilibri amb circuits d'slack line o fer tallers de patinet, skate i longboard. Vallnord traslladarà a Sant Fruitós de Bages les activitats d'estiu de l'estació de Pal, amb més de 10 inflables, karts elèctrics i una rampa de gel on els riders podran fer una exhibició d'snowboard. En aquest mateix espai els assistents també podran construir una tenda «tipi» (originària dels indis) a través de canyes de riu i teles de colors.

Dins de l'espai aigua, els assistents podran realitzar paddle surf i un bateig de submarinisme o fer un vol captiu amb globus aerostàtic dins l'espai aire.

En el marc de les proves esportives, els Benet Games també acolliran el Campionat de Catalunya i d’Espanya de Biketrial, l'Open Infantil de BTT, el Gran Premi Regió 7 CRI BTT, la cursa d’obstacles Four Factors i un campionat de Crossfit. També hi haurà una pedalada i caminada popular que recorrerà diferents punts del municipi passant per l’emblemàtic Sant Benet de Bages, punt on s’hi establiran els avituallaments d’algunes d'aquestes proves.

Per poder realitzar algunes de les activitats, serà necessari adquirir Benets (moneda del festival que equival a 1€). Dins el mateix recinte hi haurà tres punts on aconseguir-ne, però també es poden adquirir prèviament a través de promocions que ofereix Llet Nostra i el Forn de Cabrianes.

El diumenge 2 d'octubre a la una del migdia tindrà lloc, a l'escenari principal dels Benet Games (ubicat davant el Bosquet de Sant Fruitós de Bages), el concert del grup de pop-rock català i de gran èxit entre els joves Teràpia de Shock. Aquest serà l'acte de cloenda d'un festival que es preveu més participatiu que mai.

Més informació aquí.

 

  • imatge de control 1per1