Arts
,
2016
Del 9 de juny al 2 d'octubre
Museu de Montserrat - Sala Daura
Montserrat

Exposició 'Muntanya humana' de Daniel Enkaoua

El Museu de Montserrat presenta aquest estiu l’obra del pintor Daniel Enkaoua (Meaux, França, 1962). L’exposició 'Muntanya humana' mostra al públic l’obra recent d’aquest artista establert des de 2004 a Barcelona; a la capital catalana hi va arribar procedent d’Israel, on va viure des dels 20 anys. No és una mostra qualsevol per a Enkaoua, que des de la seva arribada a Catalunya va sentir una profunda atracció per Montserrat. El comissari d’aquesta exposició és Àlex Susanna, poeta i escriptor, actual director de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural.

Enkaoua ha trobat a Barcelona les condicions òptimes per lliurar-se –sense interferències– a la seva obra i dur-la a un punt de maduresa inqüestionable. L’exposició que presenta, en certa manera, és un compendi d’aquesta dècada viscuda a Catalunya: el seu particular agraïment al nostre país, fruit de les passejades pel Penedès i l’Anoia, i especialment a la muntanya de Montserrat, horitzó explícit o latent de molts dels seus dies.

La cinquantena d’obres exposades ens mostren tot el seu ventall de motius i pretextos, fonamentalment retrats, natures mortes i paisatges. Enkaoua obté un gran rendiment expressiu de les seves obres, fins al punt que podem afirmar que l’artista està revitalitzant aquests gèneres.

Horaris:
Obert tots els dies de l'any: de 10 a 17:45h.
Estiu (del 20 de juny al 13 de setembre): de 10h a 18:45h.
Caps de setmana i festius entre el 4 d'abril i el 31 d'octubre: de 10h a 18:45h.

Preu:
7€ Adults| 6€ Estudiants, jubilats i grups -mínim 20 persones- | 4€ Nens -de 8 a 16 anys-.
Pots comprar les entrades individuals via xarxa aquí o també en el següent enllaç per a grups.
Més informació al tel. Tel. 938 777 745.

  • imatge de control 1per1