Arts
,
2016
Del 6 d'octubre al 4 de desembre
Muxart
Martorell

Exposició 'Pop en conserva' d'Antonio de Felipe

En el marc dels actes de la Festa del Roser i del programa sobre art urbà 'intARTvenció', l'artista Antonio de Felipe exposarà la mostra 'Pop en conserva'.

De Felipe presentarà la seva obra, no exempta de polèmica, i durant els dies anteriors a l’exposició realitzarà intervencions artístiques al mateix museu. Aquesta, esdevé una ocasió única per veure bona part de la seva obra a Catalunya i veure l’artista en acció, ja que deixarà la seva penjada a Martorell pintant un mural del pati del Muxart i entre les seves pròpies obres.

L’artista ha fet una recopilació de les seves diferents sèries. En destaquen 'Logotipos', una autèntica oda al món de l’art i la publicitat; 'Cinemaspop', homenatge al món de la gran pantalla'; 'Popsport', dedicada al món de l’esport i en la qual l’artista barreja de forma inversemblant el món de l’art i els dibuixos animats amb al·lusions icòniques a diferents disciplines esportives; i, per descomptat, 'Lpop', una sèrie icònica on alguns dels elapés més significatius de la cultura musical pop i rock espanyols foren reinventats amb encert per l’artista valència. La darrera sèrie és 'Graffitipop', en la qual la seva pròpia figura i vida es veuen retratades, amb obres hiperrealistes que s’exposen a Madrid i el parc d’El Buen Retiro.

Inauguració: Dijous 6 d'octubre, a les 19h

Horaris:
Dijous i divendres, de 17 a 20h
Dissabtes, diumenges i festius, de 10:30 a 14h

  • imatge de control 1per1