Música
,
2016
Dissabte 30 de juliol, 22h
Cova de Sant Ignasi
Manresa

Iter Luminis: treballs i plaers d’amor

En el marc de les Festes de Sant Ignasi 2016, en commemoració el dia 31 de juliol, de Sant Ignasi de Loyola es celebra el III Cicle de músques contemplatives a Manresa, 'Sons del camí'.

'Iter Luminis: treballs i plaers d’amor' és una cerimònia musical i poètica, que desitja compartir amb el públic una mateixa orientació en el nucli de l’experiència de Teresa de Jesús, en diàleg amb la mística de Ramon Llull, dels quals celebrem els 500 i 700 a aniversari. El concert reuneix obres de diferents etapes històriques i estils i posa a l’abast del públic el procés d’humanització de l’ésser humà. Aquest Camí d’Amor no és només un plaer, és també un Treball, un acte de voluntat i un compromís. Iter Luminis s’inspira en el bé comú, el compromís amb el territori i el llegat patrimonial i ho comparteix particularment amb els organitzadors i el públic de cada indret on es representa.

Espectacle interpretat per Lídia Pujol, veu; Miquel Àngel Cordero, contrabaix i veu; i el Cor de Vallferosa. També es comptarà amb la col·laboració d'Albert Galbany.

Preu entrada: 10€

Venda d'entrades anticipades a l'Oficina de Turisme de Manresa (Plaça Major, 10 - tel. 938 784 090)

  • imatge de control 1per1