Entorn
,
2016
Del 20 al 22 de maig
En diferents equipaments
Manresa

Portes obertes als museus manresans

Museu Comarcal de Manresa
Els dies 20, 21 i 22 de maig el Museu Comarcal de Manresa obre les seves portes en motiu del Dia Internacional dels Museus.
Podeu apuntar-vos aquí
Visites el 20 de maig
Visites el 21 de maig
Visites el 22 de maig

Cap de setmana dels museus a l'Expobages
Els museus sortiran al carrer aquest proper 21 de maig, per sumar-se a l'Expobages. El lloc de trobada serà a la Plana de l'Om, on el Parc de la Sèquia organitza una visita a les restes arqueològiques del canal medieval manresà, a partir de les 11h. Per la seva banda, el Museu de la Tècnica té previst oferir un taller de cinteria a partir de les 17:30h, a la mateixa Plana de l'Om.
Podeu apuntar-vos-hi aquí
Tallers del 21 de maig

Museu de la Tècnica de Manresa
El diumenge 22 de maig és el dia escollit per l'equipament ubicat als monumentals Dipòsits Vells per obrir les seves portes a la ciutadania. Des de les 10h fins a les 14h es podrà visitar l'exposició permanent sobre els teixits estrets i la confecció de passamaneries, vetes, trenats, cintes i tot el què emmarca l'activitat textil de la cinteria.

Portes obertes al Carrer del Balç
Un carrer on podreu endinsar-vos en la història. Un carrer on podreu gaudir de visites teatralitzades, sopars medievals... Un carrer on viureu experiències úniques!
La visita completa al centre d'interpretació medieval té el preu habitual de 5 euros tarifa general i 4 euros tarifa reduïda.
Lloc: Centre d'Interpretació del Carrer del Balç.
Horari: De 10 a 14h i 17 a 20h

 

  • imatge de control 1per1