Entorn
,
2016
Diumenge 17 d'abril, 7:30h
Itinerant
Callús

Ruta en BTT 'Camins de Sal'

Camins de Sal és una ruta en BTT, circular i autoguiada amb GPS que us farà descobrir els racons més interessants de la Catalunya Central, passant per les comarques del Bages, la Segarra i el Solsonès.
El punt de sortida i el d’arribada del track són a Callús, una vila del Bages on s’encreuen un seguit de camins de sal, que antigament es feien servir per a transportar i comercialitzar la sal extreta de les mines de Cardona, un element molt preuat.
Un dels finals d’etapa mes espectaculars és a Cardona, la joia de la ruta, amb el castell imponent i un nucli històric de gran interès. La vila neix entorn del castell al voltant del segle X. En aquesta vila, disposeu d’activitats d’oci i turístiques que donen sentit al nom del nostre track, i que completen el significat de la ruta.
Camins de Sal, amb un desnivell acumulat de 4600 m, és ideal per a tots aquells aventurers que vulguin navegar pel cor de Catalunya. També us oferim el track Camins de Sal Fast, ideal per a fer en dues etapes i circular amb 103 km i 2450 m de desnivell acumulat. Camins de Sal és un track d’autèntica bicicleta de muntanya. Veniu i no us en penedireu!

Dades:
Recorregut: Callús, Sant Mateu de Bages, Súria, Cardona, Serrateix, Castellnou i Santpedor. Modalitats Non Stop (103 quilòmetres) i Fast (40 quilòmetres). Inscripcions prèvies.
Hora de sortida: 7.30 h.
Lloc de sortida: plaça de l'Ajuntament (Callús).
Més informació i inscripcions aquí.
Preu: 25 euros.

  • imatge de control 1per1