Espectacles
,
2016
Del 27 al 29 d'agost
Teatre de l'Aurora
Igualada

Teatre 'T'estimo però no tant'

El Teatre de l'Aurora programa la divertida comèdia 'T'estimo però no tant', en el marc dels actes de la Festa Major d'Igualada.

Sinopsi
El Fede, un informàtic, i el Robert, un professor d’institut en atur, són dos amics que comparteixen pis de forma eventual i que, a més, també comparteixen un mateix passat i un complicadíssim present. Tots dos van estar casats amb la Carmeta i actualment han entrat en conflicte per una altra dona: la Nines, una veïna molt més jove que ells que els porta als dos de bòlit.

La situació amb la Nines i els llastres del passat provoquen una sèrie d’embolics i malentesos que complicaran la seva relació actual i els portaran a viure escenes d’autèntica bogeria que compliquen la trama, sempre en to de comèdia.

'T'estimo però no tant' és la versió catalana de l'obra 'Pares y Nines', de José Luís Alonso de Santos, que va tenir un gran èxit als teatres espanyols als anys vuitanta. Ara, en la versió de Miquel Murga, situem els personatges, interpretats per Mònica Corral, Ferran Castells i Josep Linuesa, en un apartament de l'Eixample de Barcelona, on seran els protagonistes d'aquesta comèdia d'embolics, fresca i divertida, plena de gags esbojarrats i unes pinzellades d'erotisme.

Sessions:
Dissabte 27 d'agost: 20:00h
Diumenge 28 d'agost: 20:30h
Dilluns 29 d'agost: 19:30h

Preu entrada: 15€ | 12€ amb descomptes
Venda d'entrades online, aquí.

 

 

 

 

  • imatge de control 1per1