Menjar i beure
,
2016
Dies 1 i 2 de juliol
Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia
Igualada

VadeFoodies

Després de l’exitosa 1a edició, enguany el Festival de Tendències Gastronòmiques VadeFoodies amplia calendari i es celebrarà els dies 1 i 2 de juliol. Una jornada i mitja en què els visitants podran degustar noves tendències gastronòmiques i escoltar les explicacions dels professionals més punters del sector.

El VadeFoodies és un festival pioner a l’Estat que s’adreça als amants del bon menjar (els "foodies"). Seguint el mateix esquema de l’any passat, les activitats es dividiran en dues parts: l’interior del Museu es destinarà a xerrades i conferències, i a l’exterior, de caràcter més lúdic, s’instal·laran les parades dels restauradors i cellers.

Com a novetat principal, aquest any es presenta el VadeVins, el primer mercat de vins de taller, que consistirà en un tast dels vins més especials de les onze DO catalanes.

PROGRAMA
Divendres 1 de juliol
18:30h | Auditori del Museu
Inauguració.

19:00h | Auditori del Museu
Xerrada i degustació: 'La Cultura del pa', a càrrec de Xevi Ramon.

20:30h | Exterior del Museu
Xerrada i showcooking: 'La cuina del Perú: 500 anys de fusió', a càrrec de Pablo Ortega.

21:00h | Esterior del Museu
Vermut de nit. Showcooking amb Conservas Ramón Peña i degustació, a càrrec de Miguel Vega.

22:30h | Exterior del Museu
Estival de Jazz: Swingbirds Trio + Dj Fixi.

00:00h | Exterior del Museu
Dj Brown.

Dissabte 2 de juliol
10:00h | Adoberia Bella
Biz Experiences. Cicle de xerrades a càrrec de diversos emprenedors del món gastronòmic.

10:30h | Auditori del Museu
Xerrada: Ciutats Veg-Friendly, a càrrec de Salvador Sala, Helena Escoda, Demis Torres i Toni Castillo, moderats per Joan Boix.

11:30h | Sala Encavallades
VadeVins, primer mercat de vins de taller

12:00h | Sala Encavallades
Taula rodona: 'El disseny del vi', a càrrec de Claret Serrahima, Gabriel Morales i Núria Martí, moderats per Ramon Enrich.

12:00h | Auditori del Museu
Xerrada i showcooking: 'Projecte SEN', a càrrec de Núria Roca i el seu equip.

13:00h | Exterior del Museu
Vermut Concert amb Diego Paqué.

13:30h | Exterior del Museu
És l'hora del Vermut. Showcooking amb Conservas Ramón Peña i degustació, a càrrec de Miguel Vega.

18:00h | Auditori del Museu
Xerrada participativa: 'Cuina i Ciència', a càrrec de Pere Castells.

20:00h | Auditori del Museu
Xerrada i degustació: 'Bean to Bar', a càrrec d'Oliver Fernández.

22:30h | Exterior del Museu
Estival de Jazz: Dixieland Preachers + The Rigodonians.

00:00h | Exterior del Museu
Jepi Dj.

Preu entrada: 2€ divendres | 2€ dissabte | 3€ abonament 2 dies | gratuït menors de 15 anys.
Inscripcions a les activitats, aquí.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1