Jump to navigation
Del 22 de novembre al 19 de desembre
Del 12 al 23 de desembre
Després de l’exitosa 1a edició, enguany el Festival de Tendències Gastronòmiques VadeFoodies amplia calendari i es celebrarà els dies 1 i 2 de juliol. Una jornada i mitja en què els visitants podran degustar noves tendències gastronòmiques i escoltar les explicacions dels professionals més punters del sector.
El VadeFoodies és un festival pioner a l’Estat que s’adreça als amants del bon menjar (els "foodies"). Seguint el mateix esquema de l’any passat, les activitats es dividiran en dues parts: l’interior del Museu es destinarà a xerrades i conferències, i a l’exterior, de caràcter més lúdic, s’instal·laran les parades dels restauradors i cellers.
Com a novetat principal, aquest any es presenta el VadeVins, el primer mercat de vins de taller, que consistirà en un tast dels vins més especials de les onze DO catalanes.
PROGRAMADivendres 1 de juliol 18:30h | Auditori del Museu Inauguració.
19:00h | Auditori del Museu Xerrada i degustació: 'La Cultura del pa', a càrrec de Xevi Ramon.
20:30h | Exterior del Museu Xerrada i showcooking: 'La cuina del Perú: 500 anys de fusió', a càrrec de Pablo Ortega.
21:00h | Esterior del Museu Vermut de nit. Showcooking amb Conservas Ramón Peña i degustació, a càrrec de Miguel Vega.
22:30h | Exterior del Museu Estival de Jazz: Swingbirds Trio + Dj Fixi.
00:00h | Exterior del Museu Dj Brown.
Dissabte 2 de juliol 10:00h | Adoberia Bella Biz Experiences. Cicle de xerrades a càrrec de diversos emprenedors del món gastronòmic.
10:30h | Auditori del Museu Xerrada: Ciutats Veg-Friendly, a càrrec de Salvador Sala, Helena Escoda, Demis Torres i Toni Castillo, moderats per Joan Boix.
11:30h | Sala EncavalladesVadeVins, primer mercat de vins de taller
12:00h | Sala Encavallades Taula rodona: 'El disseny del vi', a càrrec de Claret Serrahima, Gabriel Morales i Núria Martí, moderats per Ramon Enrich.
12:00h | Auditori del Museu Xerrada i showcooking: 'Projecte SEN', a càrrec de Núria Roca i el seu equip.
13:00h | Exterior del Museu Vermut Concert amb Diego Paqué.
13:30h | Exterior del Museu És l'hora del Vermut. Showcooking amb Conservas Ramón Peña i degustació, a càrrec de Miguel Vega.
18:00h | Auditori del Museu Xerrada participativa: 'Cuina i Ciència', a càrrec de Pere Castells.
20:00h | Auditori del Museu Xerrada i degustació: 'Bean to Bar', a càrrec d'Oliver Fernández.
22:30h | Exterior del Museu Estival de Jazz: Dixieland Preachers + The Rigodonians.
00:00h | Exterior del Museu Jepi Dj.
Preu entrada: 2€ divendres | 2€ dissabte | 3€ abonament 2 dies | gratuït menors de 15 anys. Inscripcions a les activitats, aquí.