Jump to navigation
Mes de març
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Cada dijous
Després de l’exitosa 1a edició, enguany el Festival de Tendències Gastronòmiques VadeFoodies amplia calendari i es celebrarà els dies 1 i 2 de juliol. Una jornada i mitja en què els visitants podran degustar noves tendències gastronòmiques i escoltar les explicacions dels professionals més punters del sector.
El VadeFoodies és un festival pioner a l’Estat que s’adreça als amants del bon menjar (els "foodies"). Seguint el mateix esquema de l’any passat, les activitats es dividiran en dues parts: l’interior del Museu es destinarà a xerrades i conferències, i a l’exterior, de caràcter més lúdic, s’instal·laran les parades dels restauradors i cellers.
Com a novetat principal, aquest any es presenta el VadeVins, el primer mercat de vins de taller, que consistirà en un tast dels vins més especials de les onze DO catalanes.
PROGRAMADivendres 1 de juliol 18:30h | Auditori del Museu Inauguració.
19:00h | Auditori del Museu Xerrada i degustació: 'La Cultura del pa', a càrrec de Xevi Ramon.
20:30h | Exterior del Museu Xerrada i showcooking: 'La cuina del Perú: 500 anys de fusió', a càrrec de Pablo Ortega.
21:00h | Esterior del Museu Vermut de nit. Showcooking amb Conservas Ramón Peña i degustació, a càrrec de Miguel Vega.
22:30h | Exterior del Museu Estival de Jazz: Swingbirds Trio + Dj Fixi.
00:00h | Exterior del Museu Dj Brown.
Dissabte 2 de juliol 10:00h | Adoberia Bella Biz Experiences. Cicle de xerrades a càrrec de diversos emprenedors del món gastronòmic.
10:30h | Auditori del Museu Xerrada: Ciutats Veg-Friendly, a càrrec de Salvador Sala, Helena Escoda, Demis Torres i Toni Castillo, moderats per Joan Boix.
11:30h | Sala EncavalladesVadeVins, primer mercat de vins de taller
12:00h | Sala Encavallades Taula rodona: 'El disseny del vi', a càrrec de Claret Serrahima, Gabriel Morales i Núria Martí, moderats per Ramon Enrich.
12:00h | Auditori del Museu Xerrada i showcooking: 'Projecte SEN', a càrrec de Núria Roca i el seu equip.
13:00h | Exterior del Museu Vermut Concert amb Diego Paqué.
13:30h | Exterior del Museu És l'hora del Vermut. Showcooking amb Conservas Ramón Peña i degustació, a càrrec de Miguel Vega.
18:00h | Auditori del Museu Xerrada participativa: 'Cuina i Ciència', a càrrec de Pere Castells.
20:00h | Auditori del Museu Xerrada i degustació: 'Bean to Bar', a càrrec d'Oliver Fernández.
22:30h | Exterior del Museu Estival de Jazz: Dixieland Preachers + The Rigodonians.
00:00h | Exterior del Museu Jepi Dj.
Preu entrada: 2€ divendres | 2€ dissabte | 3€ abonament 2 dies | gratuït menors de 15 anys. Inscripcions a les activitats, aquí.