Música
,
2016
Dissabte 16 de juliol, 22h
Mas Querol
Fonollosa

Vesprades sota l'Alzina | 10 anys

'Vesprades sota l'Alzina' de Fonollosa és un festival d’estiu que s’emmarca en l’entorn natural de la incomparable Alzina centenària del Mas Querol, Arbre Monumental de Catalunya.

El festival que enguany celebra el seu 10è aniversari ha comptat amb les actuacions d'Anaïs Vila i el Quartet Mèlt. En aquesta segona cita actuaran Sanjosex i Roger Mas i la Cobla Sant Jordi.

Roger Mas i la Cobla Sant Jordi - El singular repertori del cantautor solsoní es presenta acompanyat per una de les cobles més sòlides i de major projecció del moment: la Cobla Sant Jordi. La incorporació de la sonoritat de la doble canya, així com del metall ajustat, junt amb l’habitual acompanyament instrumental del cantautor embolcallen els seus temes amb gran encert, possibilitant uns arranjaments que donen com a resultat un diàleg emotiu i atractivament inusual.
El repertori es basa en cançons de la discografia de Roger Mas, peces inèdites i algunes versions d’altres autors i llengües.
Un concert imprescindible.

Roger Mas: veu i piano
Arcadi Marcet: baix elèctric i contrabaix
Josep Pinyu Martí: bateria i percussions
Xavier Guitó: piano i veus
Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona

Sanjosex - Amb el títol de ‘Festival’presentarà el seu quart disc, un projecte del bisbalenc Carles Sanjosé que s’ha construït a foc lent. Ens trobarem un Sanjosex que beu de la cançó, el folk i els ritmes mundans per construir el seu estil propi, tocat pels vents de l’Empordà.

Carles Sanjosé: veu, guitarra
Eduard Font: teclat, guitarra, veu
Xarim Aresté: guitarra, veu
Miquel Sospedra: baix, veu
Pep Mula: bateria, veu

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1