Entorn
,
2016
Dissabte 1 d'octubre, 10h
Molí del Mig
Mura

Visita guiada 'Tines a peu de vinya'

Visita a l'entorn singular de les tines a peu de vinya, seguint l'itinerari senyalitzat del mateix nom de la vall del Flequer, entre Rocafort i el Pont de Vilomara. Es decobrirà com el sistema de cultiu va superar la llunyania de les cases dels pagesos que les conreaven tot creant un paisatge únic al món. També es visitaran les vinyes i el celler de Viticultors de Mura, on es farà un tast dels vins que s'hi elaboren. Per acabar, es dinarà assaborir els productes de proximitat del programa Parc a taula.

Horari
10h: Sortida des de l'aparcament de l'itinerari (al començament de la pista d'Oristrell, carretera BV-1224, PK 4,1), prop del nucli del Pont de Vilomara.
15h: Dinar al restaurant L'Hostal, de Mura.
L'activitat es fa cada primer dissabte de maig, juny, setembre, octubre, novembre i desembre.

Organitzador: El Moli del Mig
Contacte:
Tel.: 689 140 003
Tel.: 938 317 269
Correu: elmolidelmig@gmail.com

Informació complementària de les dues rutes
Cal fer la reserva amb una anticipació de cinc dies i escollir el restaurant. S'admeten grups d'un màxim de 20 persones. En el cas que no s'arribi al mínin de places requerides, l'organització pot anul·lar la sortida. Els menús inclouen pa, aigua, cafè i una ampolla de vi de Mura per a cada quatre comensals. El nivell de dificultat de les rutes és baix. Cal, però, portar calçat adient, aigua i roba adequada segons l'època de l'any. El desplaçament entre els llocs es fa en vehicles particulars. Fora d'aquestes dates s'accepten reserves per a grups de més de 15 persones.

Més informació aquí.

Preu: General 30€ | Infants 10€

  • imatge de control 1per1