Música
,
2016
Dissabte 30 de juliol, 22:30h
Castell de Calonge
Calonge - Sant Antoni

Interludi 'Rossy & Kanan Quartet'

Torna l'Interludi, el Festival de Música de Calonge, el més antic de la Costa Brava, amb la seva 49a edició. Un festival que busca oferir diversos estils musicals. Enguany tindrem una nit de jazz, una nit de música mediterrània, una nit de música pop i una nit de 'postres de músic', amb una experiència de maridatge entre música i gastronomia.

 
Nit Jazz 'Rossy & Kanan Quartet'
 
La formació Rossy & Kanan Quartet està integrada per Jordi Rossy al vibràfon i marimba, Mike Kanan al piano, Putter Smith al contrabaix i Jimmy Wormworthy als tambors.
El bateria, pianista i vibrafonista Jordi Rossy i el pianista Mike Kanan, dos músics de Jazz coneguts per la seva col·laboració amb músics com Brad Mehldau, Jane Monheit o Wayne Shorter, presenten un tribut al gran George Gershwin amb un quartet de rang internacional. Els acompanyen els veterans Jimmy Wormworth (Lou Donaldson, Charlie Rouse) i Putter Smith (Thelonious Monk, Duke Ellington, Art Blakey). Interpretaran clàssics com “Summertime” “Who Cares” o “He Loves She Loves”. La proposta ofereix una revisió molt particular a l'obra de George Gershwin, d'una manera fresca i novadora. Un impressionant quartet de grans figures del jazz que interpretaran l'obra d'un dels grans compositors dels últims cent anys.
 
Preu: 15 €
Més informació a:
 
Festival Interludi 2016
 

30/07 - Nit de Jaz 'Rossy & Kanan Quartet' + info

06/08 - Nit Mediterrània 'Les Anxovetes' + 'Cris Juanico' + info

13/08 -  Nit Pop 'Xarim Aresté' + 'Núria Graham' + 'L.A.' + info

15/08 - Nit Postres de Músic 'Wom' + 'Xef convidat'​ + info

  • imatge de control 1per1