Música
,
2016
Dilluns 15 d'agost, 22:30h
Castell de Calonge
Calonge - Sant Antoni

Interludi 'Wom' + 'Xef Roseta Jorba'

Torna l'Interludi, el Festival de Música de Calonge, el més antic de la Costa Brava, amb la seva 49a edició. Un festival que busca oferir diversos estils musicals. Enguany tindrem una nit de jazz, una nit de música mediterrània, una nit de música pop i una nit de 'postres de músic', amb una experiència de maridatge entre música i gastronomia.

 
Nit Postres de Músic 'Wom' + 'Xef Roseta Jorba'
 

3 dones, 3 ànimes, 3 veus, 3 instruments. WOM, 3 són les lletres que identifiquen un nou projecte fresc, alegre i sensual. Clara Luna (piano i veu), Laia Fortià (bateria i veu) i Gemma Abrié (contrabaix i veu), són 3 representants de la nova i abundant generació de músics del panorama català, però a més elles són dones amb empenta, talent i una llarga i sòlida trajectòria.

Xef i creadora dels elaborats i molt ben decorats postres del restaurant Pa i Raïm de Palafrugell, situat a la casa pairal del 1898 de l'empordanès Josep Pla i regentat per descendents del mateix. Roseta Jorba és filla de Rosa Duran, neta de Pla, que dirigeix amb fermesa i seguretat la sala del restaurant.
 
Preu: 20 €
Més informació a:
 
Festival Interludi 2016
 

30/07 - Nit de Jaz 'Rossy & Kanan Quartet' + info

06/08 - Nit Mediterrània 'Les Anxovetes' + 'Cris Juanico' + info

13/08 -  Nit Pop 'Xarim Aresté' + 'Núria Graham' + 'L.A.' + info

15/08 - Nit Postres de Músic 'Wom' + 'Xef convidat'​ + info

  • imatge de control 1per1