Música
,
2016
Dissabte 13 d'agost, 22h
Castell de Calonge
Calonge - Sant Antoni

Interludi 'Xarim Aresté' + 'Núria Graham' + 'L.A.'

Torna l'Interludi, el Festival de Música de Calonge, el més antic de la Costa Brava, amb la seva 49a edició. Un festival que busca oferir diversos estils musicals. Enguany tindrem una nit de jazz, una nit de música mediterrània, una nit de música pop i una nit de 'postres de músic', amb una experiència de maridatge entre música i gastronomia.

 
Nit Pop 'Xarim Aresté' + 'Núria Graham' + 'L.A'
 
Als mallorquins L.A. se'ls defineix amb un estil entre el pop-rock alternatiu i l'indie-rock amb sabors molt d’EEUU Dualize (2013) va ser un gran salt qualitatiu i From the City to the Ocean Side (2015) no ha fet més que alimentar aquesta bèstia de directes que et poden posar la pell de gallina amb Stop the Clocks com fer-te accelerar les pulsacions amb Outsider.
 
Núria Graham, una veu i uns ambients acústics captivadors. Bird Eyes (El Segell, 2015) l'ha allunyat merescudament de l'etiqueta de promesa de la que fuig. Té orígens irlandesos i fa pop-rock o pop elaborat, com ella mateixa ho ha definit.
 
Segurament, coneixereu Xarim Aresté per haver format part de Sopa de Cabra, Maika Makovski, Sanjosex o Very Pomelo. La Rosada (2015), el seu segon disc en solitari pot ser un bon resum de la seva trajectòria i dels seus universos: és tot allò nou, ple d'històries ja viscudes.
 
Preu: 18 €
Més informació a:
 
Festival Interludi 2016
 

30/07 - Nit de Jaz 'Rossy & Kanan Quartet' + info

06/08 - Nit Mediterrània 'Les Anxovetes' + 'Cris Juanico' + info

13/08 -  Nit Pop 'Xarim Aresté' + 'Núria Graham' + 'L.A.' + info

15/08 - Nit Postres de Músic 'Wom' + 'Xef convidat'​ + info

  • imatge de control 1per1