Arts
,
2019
Del 13 al 15 de setembre
La Escocesa
Barcelona

20è aniversari La Escocesa

La Escocesa celebra el seu 20è aniversari, obrint les portes al públic amb més de 20 activitats que tindran lloc durant tot el cap de setmana.

El 1999, un grup d’artistes visuals provinents de diversos tallers del Poblenou va llogar l’antiga fàbrica de La Escocesa amb la voluntat d’autogestionar l’espai. Avui, La Escocesa és una de les fàbriques de creació de Barcelona i allotja cada any més de 30 artistes internacionals de diverses disciplines. Convertida principalment en un centre d’investigació i experimentació artístiques, obre setmanalment les seves portes amb diverses activitats públiques que apropen a públics diversos als processos d’investigació que s’hi realitzen.

Aquest setembre, compleix els seus 20 anys com a centre de producció artística. Per celebrar-ho, obrirà les seves portes del 13 al 15 de setembre, quen es podran visitar diverses exposicions als tallers dels artistes, així com una exposició retrospectiva del espai. Aquestes exposicions seran acompanyades per performances, projeccions, concerts, activitats de muralisme i presentacions de diversos dispositius artístics.

Programa: 

Consultar aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1