AGENDA
Arts
20 anys La Escocesa
2019
Del 13 al 15 de setembre
  • Barcelona
La Escocesa

20è aniversari La Escocesa

La Escocesa celebra el seu 20è aniversari, obrint les portes al públic amb més de 20 activitats que tindran lloc durant tot el cap de setmana.

El 1999, un grup d’artistes visuals provinents de diversos tallers del Poblenou va llogar l’antiga fàbrica de La Escocesa amb la voluntat d’autogestionar l’espai. Avui, La Escocesa és una de les fàbriques de creació de Barcelona i allotja cada any més de 30 artistes internacionals de diverses disciplines. Convertida principalment en un centre d’investigació i experimentació artístiques, obre setmanalment les seves portes amb diverses activitats públiques que apropen a públics diversos als processos d’investigació que s’hi realitzen.

Aquest setembre, compleix els seus 20 anys com a centre de producció artística. Per celebrar-ho, obrirà les seves portes del 13 al 15 de setembre, quen es podran visitar diverses exposicions als tallers dels artistes, així com una exposició retrospectiva del espai. Aquestes exposicions seran acompanyades per performances, projeccions, concerts, activitats de muralisme i presentacions de diversos dispositius artístics.

Programa: 

Consultar aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Exposició 'Terra' de Jordi Capafons Ossó
Del 13 de setembre al 26 d'octubre
Reus
Exposició 'Democracia. ORDER' a La Panera, Lleida
Del 15 de juny al 6 d'octubre
Lleida
Exposició 'Joan Casals, Itineraris en el laberint' al MAMT, Tarragona, 2019
Del 19 de setembre al 3 de novembre
Tarragona
Exposició 'Anaven tots a un altre mar'
Del 5 de setembre al 5 d'octubre
Lleida
Barcelona Gallery Weekend - Barcelona 2019
Del 10 al 13 d'octubre
Barcelona