La Pedrera - Casa Milà
La Pedrera - Casa Milà
Passeig de Gràcia, 92
08008 - Barcelona
  • 932 142 576
  • info@lapedrera.com

Horaris

Del 28 de febrer a l'1 d'octubre
De dijous a diumenge, i festius: de 9 a 20:30h
Visita nocturna: de 21 a 23h

Del 2 d'octubre al 4 de març de 2021
De dilluns a diumenge: de 9 a 18:30h
Visita nocturna: 19:00 - 21:00h

Horari de Nadal
Del 26 de desembre al 3 de gener de 2021
De dilluns a diumenge: de 9 a 20:30h
Visita nocturna: 21:00 - 23:00h

Entrada

Preu segons activitat. Consulta'ls aquí (enllaç)

Més informació

La Casa Milà (1906-1912) és un edifici construït per l’arquitecte Antoni Gaudí per encàrrec de Pere Milà i Roser Segimon. El nom de l’edifici, 'Casa Milà', es deu a aquest fet, va ser la nova residència de la família Milà. El matrimoni va ocupar-ne el pis principal i va llogar la resta d’habitatges.  La Casa Milà és l'edifici civil més emblemàtic d’Antoni Gaudí, tant per les seves innovacions constructives i funcionals com per les solucions ornamentals i decoratives. Es tracta d’una obra d’art total.

Coneguda com 'La Pedrera' pel seu aspecte exterior, semblant a una pedrera a cel obert, presenta formes extretes de la natura. Va ser la darrera obra civil de Gaudí i va suposar la ruptura amb els esquemes del seu temps.

Actualment La Pedrera és la seu de la Fundació Catalunya La Pedrera, alhora que manté la seva funció inicial d’edifici d’habitatges de lloguer residencials. Com a centre cultural, La Pedrera acull manifestacions artístiques de primer ordre, així com alguns dels debats que entronquen amb les línies de pensament actuals i futures.

La Pedrera vol esdevenir un motor per al canvi i per a la innovació des de tots els seus eixos de treball, i provocar una reflexió en les persones que la visiten i que participen en les seves activitats. Això la converteix en un centre important dinàmic per a la construcció de la societat de futur, una societat de valor i amb valors.

La Pedrera compta amb un catàleg d’exposicions i mostres artístiques d’alt nivell durant l’any, així com amb un programa d’espectacles, cicles de conferències i debats que marquen la pauta d’una societat dinàmica i canviant.