La Pedrera - Casa Milà
La Pedrera - Casa Milà
Passeig de Gràcia, 92
08008 - Barcelona
  • 932 142 576
  • info@lapedrera.com
La Pedrera Essencial
La Pedrera Essencial

Visita La Pedrera i entraràs al món d’Antoni Gaudí. Descobriràs en primera persona com la natura és l’origen i la inspiració de l’edifici.

La Casa Milà, coneguda com La Pedrera, és Patrimoni Mundial de la UNESCO i també la darrera obra civil de l’arquitecte. Un edifici únic, una obra mestra de la natura on es pot entendre amb profunditat l’imaginari de Gaudí.

La Pedrera és també l’únic centre d’interpretació de Gaudí a Barcelona, imprescindible per conèixer tota l’obra de l’arquitecte i la seva inspiració. En total visitaràs 4.500 m2 repartits en cinc plantes.

Amb aquesta visita podràs recórrer al teu aire, i amb una completa audioguia, els següents espais de l’edifici: l’icònic terrat dels guerrers i els seus espectaculars badalots i xemeneies; l’àtic de la balena, amb l’exposició Gaudí; el pis dels veïns que recrea la vida d’una família burgesa barcelonina del primer terç del segle xx; el pati de les flors i el pis de la família Milà que acull la sala d’exposicions.

Visita La Pedrera durant el dia i viuràs l’experiència d’entrar en uns espais màgics on la inspiració natural de Gaudí es nota a cada racó.

> Horaris: 
De divendres a diumenge, i festius
De 9 a 18:30h

> Tarifes: 
Entre 12 i 24€

Més informació i compra d'entrades aquí (enllaç)

*L'organització pot alterar el recorregut de la visita. 

La Pedrera Essencial & Night Experience
La Pedrera Essencial & Night Experience

Amb aquesta entrada combinada visitaràs la Casa Milà de dia i de nit. Descobreix la inspiració natural de Gaudí en cada un dels seus màgics racons.

De dia podràs conèixer amb profunditat l’edifici de Gaudí, per lliure i amb l’ajuda d’una audioguia, inclosa en el preu de l’entrada.

Visitaràs el terrat dels guerrers; l’àtic de la balena amb l’exposició Gaudí, situat a les golfes; el pis de veïns, que recrea  la vida d’una família burgesa barcelonina del primer terç del segle xx; el pati de les flors (al passeig de Gràcia) i el pati de les papallones (al carrer Provença) i el pis de la família Milà, situat al principal,  on hi ha la sala d’exposicions.

De nit visitaràs alguns dels espais de la Casa Milà en grups reduïts. Tindràs un guia que et farà partícip d’una experiència immersiva amb projeccions que tenen la seva culminació amb un videomapping al terrat dels guerrers de La Pedrera.

Un espectacle visual únic amb múltiples projeccions als badalots, il·luminació especial i una banda sonora que ho acompanyarà tot plegat. I per acabar la vetllada, copa de cava i dolços al pati de les papallones.  

No et perdis aquesta entrada combinada per descobrir com, a La Pedrera, Gaudí va deixar parlar la natura en el seu estat més pur.

*Pots fer la visita de nit el mateix dia o fins a 3 dies abans o després de quan programis la teva visita a La Pedrera essencial.

> Horaris: 
De dia: de 9 a 18:30h
(últim accés: 18:00h)
De nit: de 20:40 a 22:00h

> Tarifes: 
De 21,50 a 43€ 

Més informació i compra d'entrades aquí (enllaç)

La Pedrera Oculta
La Pedrera Oculta

Vine a La Pedrera i gaudeix d’aquesta visita que et farà descobrir nous espais que habitualment estan tancats al públic.

Una ocasió única per conèixer l'antic aparcament del soterrani o la façana posterior. Elements que l’arquitecte Antoni Gaudí va dissenyar per a aquest edifici únic.

La Pedrera Oculta és una visita guiada amb grups reduïts que està plena d’anècdotes. Permet visitar l’edifici de La Pedrera, Patrimoni Mundial de la UNESCO, des d’una altra òptica.

Vine a conèixer tots els detalls sobre la darrera obra civil de l’arquitecte Gaudí de la mà d’un dels nostres guies. 

*L’organització pot alterar el recorregut de la visita.

> Horaris: 
Dissabte a les 12:15h en català i diumenge a les 12:15h en castellà.

> Tarifes: 
Entre 14 i 28€

Més informació i compra d'entrades aquí (enllaç)

La Pedrera Premium
La Pedrera Premium

Si tens clar que vols visitar La Pedrera de dia però a hores d’ara no saps quin dia i hora t’anirà millor venir, l’entrada Premium és la teva.

Compra l’entrada Premium ara i podràs venir a visitar tots els espais màgics de la Casa Milà el dia que vulguis i a l'hora que vulguis (tens fins a 6 mesos a partir de la data de compra), sense avisar prèviament, dintre de l’horari d’obertura de l’edifici de dia.

Accediràs sense esperes ni cues per la porta principal de Passeig de Gràcia, reservada per als visitants Premium, i t’acompanyarem directament a l’ascensor que et portarà al terrat dels guerrers per començar la visita.

Una experiència única que et permetrà visitar La Pedrera per lliure i descobrir aquesta obra mestra de la natura, que inclou també l’audioguia i una guia visual exclusiva de l’edifici de Gaudí.

> Horaris: 
De divendres a diumenge, i festius
De 9 a 18:30h

> Tarifes: 
De 12 a 31€ 

Més informació i compra d'entrades aquí (enllaç)

La Pedrera Night Experience
La Pedrera Night Experience

Amb aquesta entrada faràs una visita guiada nocturna per diferents espais de La Pedrera, en grups reduïts, i acabaràs vivint una espectacular experiència al terrat dels guerrers.

Descobriràs que La Pedrera és una obra mestra de la natura, l’essència de l’obra de Gaudí.

Acompanyat/da d’un guia visitaràs el pati de les flors, l'àtic de la balena (situat a les golfes) i que acull l’exposició Gaudí i el terrat dels guerrers. Al llarg del recorregut veuràs diverses projeccions que tindran com a culminació un videomapping al Terrat de l’edifici de Gaudí, on s’aprofita la singular arquitectura d’aquest espai per fer un viatge a l’origen de la vida.

Un espectacle visual únic amb múltiples projeccions als badalots, il·luminació especial i una banda sonora que ho acompanyarà tot plegat. I per acabar la vetllada, copa de cava i dolços.

Viu un espectacle immersiu i sorprenent, absolutament únic, a la Casa Milà, un dels edificis més emblemàtics de la ciutat de Barcelona.

*Visita accessible amb cadira de rodes, excepte l'espectacle final al terrat dels guerrers.

> Horaris: 
A les 20:40h. Divendres i diumenges en castellà, dissabtes en català.   

> Tarifes: 
De 17 a 34€ 

Més informació i compra d'entrades aquí (enllaç)

La Pedrera & Recinte Modernista de Sant Pau
La Pedrera & Recinte Modernista de Sant Pau

Els monuments modernistes La Pedrera i el Recinte Modernista de Sant Pau ofereixen una visita combinada que et permetrà conèixer les  grans obres dels arquitectes catalans Antoni Gaudí i Lluís Domènech i Montaner.

Una experiència modernista a un preu molt especial!

Durant aquesta visita coneixeràs dues obres declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO.

> Horaris: 
De divendres a diumenge, i festius
De 9 a 18:30h

> Tarifes: 
De 6 a 20€ 

Més informació i compra d'entrades aquí (enllaç)

Més informació

La Casa Milà (1906-1912) és un edifici construït per l’arquitecte Antoni Gaudí per encàrrec de Pere Milà i Roser Segimon. El nom de l’edifici, 'Casa Milà', es deu a aquest fet, va ser la nova residència de la família Milà. El matrimoni va ocupar-ne el pis principal i va llogar la resta d’habitatges.  La Casa Milà és l'edifici civil més emblemàtic d’Antoni Gaudí, tant per les seves innovacions constructives i funcionals com per les solucions ornamentals i decoratives. Es tracta d’una obra d’art total.

Coneguda com 'La Pedrera' pel seu aspecte exterior, semblant a una pedrera a cel obert, presenta formes extretes de la natura. Va ser la darrera obra civil de Gaudí i va suposar la ruptura amb els esquemes del seu temps.

Actualment La Pedrera és la seu de la Fundació Catalunya La Pedrera, alhora que manté la seva funció inicial d’edifici d’habitatges de lloguer residencials. Com a centre cultural, La Pedrera acull manifestacions artístiques de primer ordre, així com alguns dels debats que entronquen amb les línies de pensament actuals i futures.

La Pedrera vol esdevenir un motor per al canvi i per a la innovació des de tots els seus eixos de treball, i provocar una reflexió en les persones que la visiten i que participen en les seves activitats. Això la converteix en un centre important dinàmic per a la construcció de la societat de futur, una societat de valor i amb valors.

La Pedrera compta amb un catàleg d’exposicions i mostres artístiques d’alt nivell durant l’any, així com amb un programa d’espectacles, cicles de conferències i debats que marquen la pauta d’una societat dinàmica i canviant.

Horaris

Del 28 de febrer a l'1 d'octubre
De dijous a diumenge, i festius: de 9 a 20:30h
Visita nocturna: de 21 a 23h

Del 2 d'octubre al 4 de març de 2021
De dilluns a diumenge: de 9 a 18:30h
Visita nocturna: 19:00 - 21:00h

Horari de Nadal
Del 26 de desembre al 3 de gener de 2021
De dilluns a diumenge: de 9 a 20:30h
Visita nocturna: 21:00 - 23:00h

Entrada

Preu segons activitat. Consulta'ls aquí (enllaç)