Llibres
,
2019
Dimarts 30 d'abril, 20h
Sala Beckett
Barcelona

Slam d'Escriptura 3.0

L’Slam d’Escriptura és una competició literària en viu en què els concursants han de superar reptes de creativitat literària davant del públic, comptant amb un temps limitat.

Els reptes literaris varien d’una edició a l’altra amb l’objectiu d’explorar totes les possibilitats de l’escriptura improvisada. L’escriptura es fa mitjançant ordinador i el públic pot seguir l’evolució a través d’una gran pantalla.

Cada edició està concebuda com un ‘show literari’ en directe en el qual es combinen les proves d’escriptura amb diverses actuacions artístiques. El concurs ha estat creat per Marcos Xalabarder i l’equip de l’Asociación de escritura en vivo.

Edició 2019
T’agraden els musicals de Broadway? T’imagines assistir a un sense guió en què els dramaturgs improvisessin sobre la marxa? T’imagines a més a més que tu donessis nom als personatges i en decidissis el destí?

Aquesta és la primera proposta de la tercera temporada de l’Slam d’Escriptura: un musical improvisat a mans de quatre dramaturgs, tres actors d’improvisació i un músic.

Vols participar-hi? Consulta la convocatòria.

Preu: 

12€ | 10€ personatges de la Beckett
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1