Activa't
,
2019
Dijous 20 de juny, 16h
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
Barcelona

Visita la recerca de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Visita guiada a l'Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, per descobrir la recerca finançada per La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio en què es mostrarà com, on i per a què s'inverteixen els donatius recollits. 

Sinopsi: 

L’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, creat el 4 de juny de 1992, és una fundació privada de caràcter científic que té la missió de promoure la recerca bàsica, clínica, epidemiològica i de serveis sanitaris en el camp de les ciències de la salut i la biomedicina, amb l’objectiu últim de contribuir a la millora de la salut de la població.

El 10 de desembre del 2003, la Generalitat de Catalunya va aprovar l’adscripció de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau com a Institut Universitari de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona. L’Institut de Recerca canalitza les demandes i necessitats de la comunitat científica, vetlla per l’equitat en l’assignació de les necessitats dels investigadors (espais, personal, recursos materials, etc.) i promou la difusió dels resultats de la recerca a la pràctica clínica. Des del 2011 és centre del sistema CERCA de Catalunya. Actualment, l’Institut és un dels centres catalans més actius en la producció de treballs d’investigació, sobretot pel que fa a la investigació translacional i la integració de nous descobriments a la pràctica assistencial.

Inscripcions: 

A través d'aquest enllaç.

Important
- Per inscriure’s cal ser major de 18 anys. 
- Reserveu només les places que tingueu confirmades. 
- La visita es farà si queda garantit un mínim de participants. Eviteu al màxim les anul·lacions d’última hora, per evitar les molèsties a la resta de persones inscrites i poder assegurar la visita.

Organitza: 

Fundació La Marató de TV3

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1