Espectacles
,
2020
De l'1 al 4 d'octubre
Diveros espais
Sant Esteve de Palautordera

Festival Internacional de Pallasses del Circ Cric

El VII Festival Internacional de Pallasses del Circ Cric que havia de tenir lloc al mes de juny d’enguany i que va quedar ajornat sine die a causa de la pandèmia ja té una nova data. 

Es tracta d'un festival que potencia la comicitat amb una mirada femenina i s’ha convertit en una cita anual de referència per a les pallasses d’arreu del món.
La figura destacada d’aquesta edició serà la pallassa americana resident a França Laura Herts. A més a més, i com ja és tradició, durant tot el festival el Teatro Sobre Ruedas estarà instal·lat a la Plaça Joan Serra, al bell mig del poble, amb tres espais: La Barraca, La Tartana i la Cantina, oferint espectacles de petit format durant tots els dies.

El festival comptarà, també, amb la participació de Maite Guevara (Euskadi), Pela y Pelu (Argentina/País Valencià), Cirquet Confetti, Mama Calypso & The Immaculate ConceptionsLas Pedettes, entre moltes altres.

Enguany, el festival s’adaptarà a les condicions i mesures que la situació permeti, amb el respecte i sentit comú que la comunitat es mereix.

Organitza: 

Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera i Circ Cric

  • imatge de control 1per1