Arts
,
2020
Del 16 al 29 de novembre
Diversos espais
Barcelona

L'Alternativa. 27è Festival de Cinema Independent de Barcelona

27a edició de L'Alternativa, el Festival de Cinema Independent de Barcelona, que enguany s'adapta a la crisi sanitària que estem vivint i estrenara format híbrid, presencial i online a través de la plataforma Filmin.

Serà una nova oportunitat de descobrir i gaudir de projeccions i activitats que defensen la independència creativa de l'autor, la diversitat, la innovació, la llibertat, el compromís i la reflexió.

L’Alternativa inaugurarà la seva 27a edició amb 'El año del descubrimiento' del reconegut cineasta Luis López Carrasco, director, guionista, productor i cofundador de Los Hijos, que també oferirà una classe magistral.

El año del descubrimiento forma part dels 10 films que competiran a la secció Internacional de Llargmetratges de l'Alternativa 2020, on també competiran 14 peces en la secció Internacional de Curtmetratges i 6 llargmetratges i 15 curtmetratges en la secció Nacional.

L’Alternativa, el Festival de Cinema Independent de Barcelona, celebra la seva 27a edició en format híbrid i extenent la seva durada i ampliant les seves seus. En la seva dimensió presencial, la seu central de l'Alternativa tornarà a ser el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) juntament amb el cinema Zumzeig i estendrà la seva programació al MACBA, el Cinema Maldà i altres espais de la ciutat. En la seva dimensió online, es podrà veure una àmplia selecció dels films d'aquesta edició a Filmin.

Més enllà de les seccions competitives, l'Alternativa programa seccions paral·leles entre les que destaca 'El cinema sobre art. Un segle d'experimentació', un cicle de cinema-assaig organitzat pel Museu Reina Sofia i comissariat per Guillermo G. Peydró.

> Canal Festival L'Alternativa a Filmin

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Organitza: 

La Fàbrica de cinema alternatiu de Barcelona.

Col·labora: 

CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1