Arts
,
2021
Del 22 d'octubre al 27 de febrer
MACBA
Barcelona

Exposició 'Apunts per a un incendi dels ulls'

Exposició 'Apunts per a un incendi dels ulls', primera mostra de Panorama, una nova sèrie de projectes transdisciplinaris que explora les estètiques i les pràctiques artístiques contemporànies a Barcelona i al seu voltant. Com suggereix l'"apunts" del títol, aquesta mostra col·lectiva pretén prendre nota, revelar i connectar sense ser concloent en absolut.

'Apunts per a un incendi dels ulls' reuneix un grup d'obres encarregades expressament i de produccions recents que s'exhibeixen a Barcelona per primera vegada. Inclou un gran ventall de disciplines, com ara la pintura, l'escultura, el treball amb paper, la videoinstal·lació, la performance, la fotografia i el tèxtil, i la impulsa el desig de defensar i verificar la realització d'exposicions in situ com a experiències que embolcallen el nostre cos com un tot sensible en l'espai.

> Artistes participants: Ana Domínguez, El Palomar, Laia Estruch, Arash Fayez, Antoni Hervàs, Rasmus Nilausen, nyamnyam i Pedro Pineda, Claudia Pagès, Aleix Plademunt, Marria Pratts, Stella Rahola Matutes, Eulàlia Rovira, Ruta de autor, Adrian Schindler, Rosa Tharrats, Gabriel Ventura, Marc Vives.

Horari: 

De dilluns a divendres: d'11 a 19:30h
Dimarts no festius: tancat
Dissabtes: de 10 a 20h
Diumenges i festius: de 10 a 15h

Preu: 

11€ entrada al museu | Gratuït per als Amics MACBA
Comprar entrada aquí (enllaç)

Més informació: 

Web MACBA

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1