Arts
,
2021
Del 10 d'abril al 2 de maig
Diversos espais
Calella

Festimatge, Festival de la Imatge de Calella

16a edició del Festimatge, el Festival de la Imatge de Calella, que enguany se celebra sota el lema 'En tenim ganes!', després d’una quinzena edició no celebrada degut a la pandèmia per la Covid-19.

Fotografia i cinema tornaran a trobar-se a Calella en l’únic festival que els hi dóna un espai conjunt per gaudir de la imatge en totes les seves vessants, però en aquesta edició, a més, el món sencer el podrà gaudir amb les seves activitats online.

Des de la secció de fotografia, es preparen les exposicions que es podran gaudir durant el festival i el 45è Trofeu Torretes de Fotografia.

Pel que fa als curtmetratges, està prevista la projecció de curtmetratges seleccionats al 27è Trofeu Torretes de Curtmetratges, al qual s’han presentat enguany més de 800 treballs. 

Una de les activitats més emblemàtiques del festival és la celebració de la Trobada Internacional de Cinema 9,5mm que enguany arriba a la 48a edició. La importància d’aquesta trobada no rau tant en la quantitat de públic que rep, sinó en el fet que és de les poques que queden arreu del món. 

Programa: 

Organitza: 

Foto-Film Calella

Col·labora: 

Ajuntament de Calella

Més informació: 

  • imatge de control 1per1