Arts
,
2021
Dimarts 2 de març, 19h
Filmoteca de Catalunya, Sala Laya
Barcelona

Projecció doble: 'The House is Black' i 'De l'autre côté'

En el marc del Festival La Inesperada, projecció de les pel·lícules 'The House i Black de Forugh Farrokhzad i 'De l'autre côté' de Chantal Akerman.

Sinopsi: 

'The House i Black': Per a la seva primera pel·lícula, Forugh Farrokhzad va anar directe al més difícil de mirar: la lepra, els leprosos. I si mancava una mirada de dona, si sempre manca una mirada de dona per establir la distància justa amb el sofriment i la lletjor, sense complaença i sense autocompassió, la seva mirada va transformar encara més el seu tema i, eludint l’abominable trampa del símbol, va aconseguir unir, per addició de veritat, aquesta lepra a totes les lepres del món.

'De l'autre côté': Una de les obres magnes d’una cineasta antològica. De l’autre côté, de Chantal Akerman (1950-2015), és un treball sobre la migració a principis de segle. Dues dècades després el seu enfocament és de plena actualitat. Des de la sobrietat formal, la realitzadora viatja sinuosament per la frontera entre Mèxic i els Estats Units, escoltant opinions de tots dos costats, d’aquells qui volen creuar-la i dels qui ho volen impedir, resseguint amb tràvelings punyents les separacions que divideixen els éssers humans.

Preu: 

 

4€ general | 3€ reduïda | Gratuït AMIC Filmoteca
Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

La Inesperada

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1