Arts
,
2022
Dissabte 21 de maig, 16h
Cine Alhambra
La Garriga

Kinoestrena: un espectacle muuusical

Per celebrar l'arribada als cinemes de la pel·lícula d'animació sueca 'La Mama Muu torna a casa', kinoestrena 'Un espectacle muusical', una sessió de gala on tindrem l'oportunitat de cantar, ballar i fer sonar les campanes al ritme de les melodies de la pel·lícula, de la mà de la cantant, violinista, percussionista i musicoterapeuta Laura Peinado, qui ens introduirà a través de la música i la percussió en les arts de la metamorfosi, per transformar-nos ni més ni menys que en la vaca protagonista de la pel·lícula. 

*Atenció! És molt important que tots els infants vinguin a aquestes sessions de Kinoestrena amb una campana, campaneta o picarol.

Sinopsi: 

El dia que una cigonya viatgera arriba a la granja, la Mama Muu es planteja una pregunta: “On és casa meva realment?” Com pot saber del cert que el seu prat i la granja on viu són realment casa seva? Podria ser que hi hagués algun altre lloc encara millor en la immensitat del món? El Corb intenta explicar a la seva amiga que no sempre es viu millor als camps dels altres. Però a vegades un s’ha de perdre per tornar a trobar el camí cap a casa

A través de las aventures de Mama Muu i el Corb es mostren molts dels aspectes de l’amistat, la gestió de la gelosia, l’aprenentatge de la diversitat, el sentit de pertinença i, per sobre de tot, la lleialtat. El film conté a la seva senzillesa una gran profunditat.

Organitza: 

Pack Màgic

Més informació: 

Web Pack Màgic
Facebook Cine Alhambra

  • imatge de control 1per1