Cinema Phenomena
Cinema Phenomena
c/Sant Antoni María Claret, 168
08025 - Barcelona
  • 932 527 743
  • info@phenomena-experience.com

Cartellera

VOS

Annie Hall

Sinopsi

Després de trencar la relació amb la seva parella, l'Alvy, un neuròtic que es guanya la vida com a humorista en clubs nocturns, comença a reflexionar sobre el seu comportament. Després de repassar com va ser la seva relació amb anteriors parelles, Alvy s'adona que són les seves manies les que han espatllat la seva relació amb l'Annie.

Diane Keaton va guanyar l'Oscar a la millor actriu i Woody Allen al millor director per aquesta icònica comèdia en la qual tots dos donen vida a una peculiar parella. Breu cameo de Sigourney Weaver en la qual va ser la seva primera aparició a la gran pantalla.

Horaris: 

Divendres 9 de febrer: 15:20h

VOS

Pobres criaturas

Sinopsi

El film narra la increïble i fantàstica història de Bella Baxter (Emma Stone), una jove que ha reviscut el Doctor Godwin Baxter (Willem Dafoe), un científic brillant encara que poc ortodox.

Sota la protecció de Baxter, el seu mentor, Bella només desitja aprendre. Famolenca de la mundanitat que li falta, Bella s'escaparà amb Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), un sofisticat advocat amb un punt pervers. Junts viuran una aventura vertiginosa a través dels continents, en la qual Bella, lliure dels prejudicis de la seva època, serà ferma en el seu propòsit de defensar la igualtat i l'alliberament.

Pel·lícula entre el drama i la ciència-ficció basada en el llibre homònim d'Alasdair Gray.

Horaris: 

Del 9 al 15 de febrer:
Divendres: 17:15h
Dissabte: 19:40h
Diumenge: 21:35h
Dilluns: 20:45h
Dimarts: 17:45h
Dimecres: --
Dijous: 18:40h

Dune + 10 minutos de Dune, parte dos

Sinopsi

El viatge d'un heroi mític que suporta una gran càrrega emocional, Paul Atreides, un jove brillant que ha nascut amb un destí més gran que ell mateix. 

En aquesta epopeia haurà de viatjar al planeta més perillós de l'univers per assegurar el futur de la seva família i de la seva gent.

Mentre les forces del mal s'enfronten per obtenir un dels recursos més excepcionals del planeta, que té el poder de desbloquejar tot el potencial de la humanitat, només els que aconsegueixin dominar la por podran sobreviure.

Horaris: 

Divendres 9 de febrer: 20:00h
Dissabte 10 de febrer: 16:10h
Diumenge 11 de febrer: 18:20h

Tiburón

Sinopsi

El pànic es desencadena a Amity Island quan se succeeixen una sèrie d'atacs a banyistes i navegants que ningú aconsegueix entendre. Tots els brutals esdeveniments es produeixen a causa del temut tauró blanc, un animal de més de tres tones de pes que està sembrant el caos a la zona.

Quan l'atac del tauró posa fi a la vida d'un banyista, un veterà caçador de taurons, un oceanògraf i el cap de la policia local, han de decidir unir les seves forces en una lluita desesperada per assegurar la supervivència dels ciutadans i d'aquesta manera poder acabar amb la terrible amenaça aquàtica.

Horaris: 

Dissabte 10 de febrer: 22:25h

La sociedad de la nieve

Sinopsi

L'any 1972, un equip de rugbi es dirigeix cap a Xile amb el vol 571 de la Força Aèria Uruguaiana, ple fins a la bandera. Però l'avió s'estavella de manera inesperada en ple cor dels Andes i només 29 dels seus 45 passatgers aconsegueixen sobreviure a l'accident.

La seva supervivència final dependrà de mesures extremes a prendre, ja que es troben atrapats en un dels entorns més hostils i inaccessibles del planeta.

Pel·lícula basada en 'La societat de la neu', de Pablo Vierci.

Horaris: 

Diumenge 11 de febrer: 15:30h

Anatomía de una caída

Sinopsi

La Sandra és una escriptora alemanya que viu amb el seu marit Samuel i el seu fill cec, Daniel, en un xalet enmig dels Alps francesos. 

Quan Samuel mor en misterioses circumstàncies, la investigació policial no pot determinar si es tracta d'un suïcidi o d'un homicidi i Sandra és arrestada i jutjada per assassinat.

El procés posa la seva tumultuosa relació i la seva ambigua personalitat en el punt de mira.

Horaris: 

Dilluns 12 de febrer: 17:50h

Los asesinos de la luna

Sinopsi

A principis del segle XX, Osage (Oklahoma) s'enriqueix de sobte gràcies al descobriment del petroli. Això atreu les persones més riques del planeta, gent blanca, que provoquen una onada de manipulació, extorsió i robatori a la població d'Osage, fins que finalment es produeixen uns misteriosos assassinats en la zona que desperten totes les alarmes.

El brutal succés és investigat per un equip de l'FBI dirigit per J. Edgar Hoover, mentre de manera paral·lela es produeix un improbable romanç entre un veterà de guerra, Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) i Mollie Kyle (Lily Gladstone), una de les nadiues de la tribu d'Oklahoma.

Horaris: 

Dimarts 13 de febrer: 20:30h

Vidas pasadas

Sinopsi

Fa vint-i-quatre anys que la Nora (Greta Lee) I la seva família van abandonar Corea, sent ella una nena de només deu anys, perdent així el contacte amb un amic íntim de la infància, en Hae Sung (Teo Yoo).

Anys després, tots dos es retrobaran a través d'Internet, però no es van trobar mai en persona, fins ara, que en Hae Sung viatja a Nova York, quan la Nora ja fa set anys que és feliçment casada amb Arthur (John Magaro).

Horaris: 

Dimecres 14 de febrer: 17:40h

Priscilla

Sinopsi

Biopic de Priscilla Ann Beaulieu Wagner, més coneguda com Priscilla Presley: una actriu de cinema, televisió i empresària estatunidenca que va saltar a la fama l'any 1967 gràcies al seu matrimoni amb el músic Elvis Presley, amb qui té una filla, Lisa Marie Presley.

El film està basat en les memòries d'aquesta influent dona -titulades 'Elvis i jo'- i és un relat íntim de la vida de la parella, dirigit per Sofia Coppola.

Horaris: 

Dimecres 14 de febrer: 20:00h
Dijous 15 de febrer: 21:20h

Cuando acecha la maldad

Sinopsi

Film de terror que ens trasllada a un poble remot lluny de tot. Allí dos germans descobreixen a un home infectat per forces malignes que està a punt de donar a llum a un dimoni. Desesperats, avisen als veïns del poble sobre l'horror i els perills que s'estan gestant.

Encara que intenten evitar l'entrada del Mal al seu pacífic món, els germans descobriran la terrible veritat: és massa tard. El dimoni ha nascut i està començant a deixar el seu rastre inconfusible de bogeria i maldat arrossegant a tot amb si.

Horaris: 

Dimecres 14 de febrer: 22:20h

Un tranvía llamado deseo

Sinopsi

Blanche es veu obligada a anar a viure a Nova Orleans, amb la seva germana i el seu cunyat, un home rude i violent.

Horaris: 

Dijous 15 de febrer: 16:15h