Cinema Phenomena
Cinema Phenomena
c/Sant Antoni María Claret, 168
08025 - Barcelona
  • 932 527 743
  • info@phenomena-experience.com

Cartellera

VOS

¿Teléfono rojo? Volamos hacia Moscú

Sinopsi

En ple atac de bogeria conspiratoria, un general nord-americà ordena un atac aeri nuclear contra la Unió Soviètica. El seu ajudant intenta impedir el bombardeig mentre el President dels EUA es posa en contacte amb Moscou per a convèncer al govern soviètic que l'atac no és més que un error. Però segons assegura l'assessor del President, un antic científic nazi, el doctor Strangelove, els soviètics tenen una arma secreta.

Única incursió de Stanley Kubrick en el gènere de la comèdia, amb un grandíssim Peter Sellers que es desdoblega en tres personatges: el president, el doctor Strangelove i un funcionari militar, tot un repte que li va valer a l'actor una nominació a l'Oscar.

Horaris: 

Divendres 31 de maig: 15:00h

VOS

Furiosa: de la saga Mad Max

Sinopsi

En un món postapocalíptic on tot ha perdut el seu valor, els pocs supervivents es guien per la llei del més fort. Sense estima per la vida, l'única cosa que desperta un brutal interès és la gasolina, sinònim de poder i objectiu de bandes armades fins a les dents i sense escrúpols. 

En aquest context coneixerem la història de l'arrebatadorament despietada, salvatge i jove Furiosa (Anya Taylor-Joy). 

Preqüela de Mad Max: Fury Road, que suposa -al seu torn- el cinquè lliurament de la franquícia creada per l'australià George Miller.

Horaris: 

Divendres 31 de maig: 17:00 | 20:00h
Dissabte 1 de juny: 19:25 | 22:30h
Diumenge 2 de juny: 15:30 | 18:35h
Dilluns 3 de juny: 17:15h
Dimarts 4 de juny: 21:20h
Dimecres 5 de juny: 19:10h
Dijous 6 de juny: 18:35h
Divendres 7 de juny: 20:15h

VOS

La soga

Sinopsi

Convençuts que poden sortir-se amb la seva, dos joves maten a un amic al seu apartament i amaguen el cadàver en un bagul que deixen a la vista en plena festa. Sospitant que alguna cosa estranya està passant, en Rupert Cadell començarà a investigar el seu comportament.

Alfred Hitchcock va voler rodar en un sol pla seqüència aquesta història, però, en realitat, el director finalment va utilitzar alguns trucs visuals que tapaven la pantalla per a realitzar alguns talls en el muntatge.

Horaris: 

Dissabte 1 de juny: 17:35h

VOS

Call Me by Your Name

Sinopsi

Elio Perlman (Timothée Chalamet), un jove de 17 anys, passa el càlid i assolellat estiu de 1983 a la casa de camp dels seus pares al nord d'Itàlia. Es passa el temps fent el dropo, escoltant música, llegint llibres i nedant fins que un dia el nou ajudant nordamericà del seu pare arriba a la gran casa. Oliver (Armie Hammer) és encantador i, com Elio, té arrels jueves; també és jove, segur d'ell mateix i atractiu. Al principi Elio es mostra una mica fred i distant cap la jove, però aviat els dos comencen a sortir junts d'excursió i, a mesura que l'estiu avança, l'atracció mútua de la parella es fa més intensa.

Horaris: 

Diumenge 2 de juny: 21:30h

VOS

Koyaanisqatsi

Sinopsi

La vida humana i la naturalesa no sols conviuen, sinó que també han d'aprendre a relacionar-se a través de la seva història. Aquest documental reflecteix, a través d'imatges de la vida urbana i del medi ambient, la convivència entre l'ésser humà i el planeta que habita.

Aquest documental de culte, produït per Francis Ford Coppola, rodat al llarg de gairebé sis anys, es compon d'imatges de paisatges naturals i fragments d'un dia qualsevol en grans ciutat, mostrant com la tecnologia i la vida moderna han evolucionat de manera paral·lela a l'estat del planeta.

Un magnífic treball que convida a reflexionar sobre l'impacte de la petjada que està deixant l'ésser humà sobre la Terra i les seves conseqüències. El compositor Philip Glass va treballar durant tres anys en la seva banda sonora.

Horaris: 

Dimarts 4 de juny: 15:40h

VOS

Breve encuentro

Sinopsi

L'atzar fa que un home i una dona, els dos d'edat madura i casats, coincideixin en una estació de tren. La seva inicial amistat aviat es convertirà en un amor tan intens com prohibit. 

Horaris: 

Dimarts 4 de juny: 17:25h

VOS

El cuervo

Sinopsi

Un any després de la seva mort, Eric torna del més enllà convertit en un ser immortal per a venjar-se de la banda de criminals que els van assassinar a ell i a la seva núvia. Un corb l'acompanyarà al llarg d'una llarga nit en la qual saldarà comptes amb el seu passat.

Horaris: 

Dimarts 4 de juny: 19:15h

VOS

La gran evasión

Sinopsi

Segona Guerra Mundial (1939-1945). Un grup d’oficials anglesos i nord-americans que estan presoners en un camp de concentració nazi, es proposen organitzar una fugida en la qual es veuran implicats dos-cents cinquanta presos. Per a dur a terme el seu pla comencen a excavar tres túnels.

Horaris: 

Dimecres 5 de juny: 16:00h

VOS

El último late night

Sinopsi

És l'any 1977. Jack Delroy presenta un programa nocturn d'entrevistes conegut com Night Owls, l'espai preferit per a tots els torturats per l'insomni als Estats Units. Però un any després de la tràgica mort de la seva esposa, la convicció de Jack trontolla i els índexs d'audiència es veuen ressentits.

Per a donar-li la volta a la situació planeja un especial per a la nit d'Halloween que ningú oblidarà, sense adonar-se que està a punt de portar el mal a totes les llars dels Estats Units.

Horaris: 

Dimecres 5 de juny: 22:00h
Divendres 7 de juny: 18:20h

VOS

Her

Sinopsi

Theodore Twombly és un home solitari que es guanya la vida escrivint cartes privades i emotives per a persones que, per algun motiu, no són capaces de fer-ho pel seu compte. Trist i amb el cor trencat a causa d´una ruptura sentimental s´interessa per una nova intel·ligència artificial dissenyada per complaure qualsevol necessitat de l´usuari.

Horaris: 

Dijous 6 de juny: 21:30h

VOS

Desde Rusia con amor

Sinopsi

L'agent 007 ha de viatjar a Istanbul per a seguir la pista a una organització criminal, que pretén acabar amb el servei secret britànic gràcies a una màquina que desxifra els sistemes de comunicació i els codis que fins ara mantenien fora de perill les seves missions.

Horaris: 

> Programa doble: ‘Desde Rusia con amor’ + ‘Operación Trueno’
Dissabte 8 de juny: 15:00h

VOS

Moonraker

Sinopsi

James Bond ha de localitzar la nau espacial Moonraker, que ha desaparegut sense deixar rastre. Les primeres pistes apunten al milionari Hugo Drax, el constructor de la nau, qui podria estar planejant utilitzar els coets espacials per a atacar les grans ciutats.

Horaris: 

> Programa doble: ‘Moonraker’ + 'Solo para sus ojos'
Dissabte 15 de juny: 15:00h

VOS

Suspiria

Sinopsi

Susie Bannion (Dakota Johnson) és una jove nordamericana que viatja a Berlin per cursar els seus estudis de dansa a una de les escoles més prestigioses del món, dirigida per Madame Blanc (Tilda Swinton). El mateix dia que ingressa a l'escola, una de les alumnes recentment expulsada és assassinada. No es tracta d'un fet aïllat, fet que fa sospitar a la brillant estudiant sobre la implicació de l'escola en els homicidis. La seva desconfiança augmenta quan una companya li explica que abans que Pat morís, li va confessar que coneixia un terrorífic secret. Remake del clàssic giallo dirigit per Dario Argento el 1977, 'Suspiria'.

Horaris: 

Divendres 28 de juny: 23:25h