Foment Mataroní
Foment Mataroní
c/ Nou, 11
08301 - Mataró
  • 937 903 450
  • info@matarofoment.org

Cartellera

Pequeños grandes amigos

Sinopsi

Yannick (Vincent Macaigne) treballa com a assistent en una residència d'ancians. Entre la pressió constant i les restriccions pressupostàries, suporta la falta de recursos amb un bon humor contagiós. Però quan li demanen que comparteixi el menjador amb una classe de nens, les coses es compliquen.

L'arribada dels petits i les petites, juntament amb la de la seva monitora d'activitats, Aude (Aïssa Maïga), sacsejarà les coses per a tots, especialment per als residents.

Horaris: 

Dissabte 23 de setembre: 18:00h
Diumenge 24 de setembre: 18:00h
Dilluns 25 de setembre: 18:00h

Godland

Sinopsi

A finals del segle XIX, un jove capellà danès arriba a Islàndia amb la missió de construir una església i fotografiar els seus habitants. Però, com més s'interna en aquell implacable paisatge, més se sumeix en les ànsies de la temptació i el pecat.

Horaris: 

Dissabte 23 de setembre: 20:00h
Diumenge 24 de setembre: 20:00h
Dilluns 25 de setembre: 20:00h (VOS)

20.000 especies de abejas

Sinopsi

Cocó, de vuit anys, no encaixa amb les expectatives de la resta i no entén per què. Tots al seu voltant insisteixen a anomenar-lo Aitor, però no es reconeix en aquest nom ni en la mirada dels altres. La seva mare Ane, submergida en una crisi professional i sentimental, aprofitarà les vacances per viatjar amb els seus tres fills a la casa materna, on resideix la seva mare Lita i la seva tia Lourdes, estretament lligada a la cria d'abelles i la producció de mel. Aquest estiu que canviarà les seves vides obligarà aquestes dones de tres generacions molt diferents a enfrontar-se als dubtes i els temors.

Horaris: 

Dijous 28 de setembre: 20:15h