Foment Mataroní
Foment Mataroní
c/ Nou, 11
08301 - Mataró
  • 937 903 450
  • info@matarofoment.org

Cartellera

As bestas

Sinopsi

Antoine i Olga són una parella francesa que es va instal·lar fa temps en un llogaret de l'interior de Galícia. Allà porten una vida tranquil·la, encara que la seva convivència amb els vilatans no és tan idíl·lica com voldrien. Un conflicte amb els seus veïns, els germans Anta, farà que la tensió creixi al llogaret fins a assolir un punt de no retorn.

Horaris: 

Dissabte 26 de novembre: 18:00h
Diumenge 27 de novembre: 18:00h
Dilluns 28 de novembre: 20:30h

VOS

Sintiéndolo mucho

Sinopsi

Retrat de Joaquín Sabina sense barret fort, fet a molt pocs centímetres de la seva pell, amb nocturnitat i traïdoria, pel seu amic, el cineasta Fernando León de Aranoa. Un relat com la seva veu, aspre, directe i sense equalitzar, que narra sense atenuants la intimitat de l'artista, les seves bambolines, la seva cara B. Que comença quan baixa de l'escenari, que l'acompanya en el quotidià, i així en l'inesperat: en el riure i en el drama. 

'Sintiéndolo mucho' és el resultat de tretze anys de rodatge junts, recorrent tots els escenaris de Joaquín Sabina, públics i privats, lluminosos i ocults. Un passeig per les claus de la seva vida i del seu treball, desenvolupat sempre a partir de situacions vives, compartides, entre músic i cineasta.

Horaris: 

Dissabte 26 de novembre: 20:30h
Diumenge 27 de novembre: 20:30h
Dilluns 28 de novembre: 18:00h