Foment Mataroní
Foment Mataroní
c/ Nou, 11
08301 - Mataró
  • 937 903 450
  • info@matarofoment.org

Cartellera

Downton Abbey. Una nueva era

Sinopsi

Tornada a la pantalla gran dels protagonistes de la coneguda sèrie de televisió que reuneix l’emblemàtic repartiment per embarcar-lo en un viatge al sud de França, on es revelarà el misteri de la vila acabada d'heretar per la comtessa vídua.

Horaris: 

Dissabte 21 de maig: 17:30h
Diumenge 22 de maig: 17:30h
Dilluns 23 de maig: 17:30 | 20:00h (VOS)

En su punto

Sinopsi

Charly (Géraldine Pailhas), una important directora d'un magazine de moda en Paris, té la seva vida sota control, però tot canvia en morir el seu pare i heretar l'empresa familiar: una luxosa carnisseria a la qual mai ha donat importància. Està convençuda que el millor és desfer-se d'ella, però Martial (Arnaud Ducret), el seductor treballador del negoci, la convencerà perquè no deixi enrere el somni del seu progenitor.

Horaris: 

Dissabte 21 de maig: 20:00h
Diumenge 22 de maig: 20:00h

Libertad

Sinopsi

La Família Vidal passa a la seva casa de la Costa Brava les últimes vacances d’estiu amb l’àvia Ángela, que pateix Alzheimer.

La Nora, de 14 anys, sent que no troba el seu lloc entre els jocs de nens que li semblen infantils i les converses dels adults que encara són massa per a ella. Aquesta situació canviarà per complet amb l’arribada de Llibertat, de 15 anys i filla de Rosana, la cuidadora de l’Ángela. La Llibertat portarà a la Nora a viure un estiu totalment diferent, Les dues noies ràpidament forgen una amistat d’allò més intensa. Juntes surten de la bombolla de protecció de la casa familiar i descobreixen un món nou en el qual la Nora se sent més lliure que mai.

Horaris: 

Dijous 26 de maig: 20:15h