Fires i festes
,
2017
Diumenge 19 de novembre, 9:30h
Zona de les Moreres
La Pobla de Mafumet

18a Festa de l'Oli

Els habitants de La Pobla i tothom qui ho vulgui té una cita amb l’oli nou del municipi. I és que la nova premsada del preuat aliment arribarà amb la 18a Festa de l’oli nou de La Pobla, una cita imprescindible en el calendari cultural i festiu del municipi i que, com en edicions anteriors, servirà per donar a conèixer la qualitat de l’oli acabat de collir i de premsar.

Com de costum, l’activitat tindrà lloc a la zona de les moreres, on s’oferirà un esmorzar popular. Les barbacoes fumejaran tot coent uns aliments que, posteriorment, seran regats amb l’oli nou. Per accedir a aquest suculent esmorzar, els assistents a l’acte hauran d’adquirir el tiquet pel preu simbòlic de 3 euros. A més, i seguint la iniciativa instaurada fa uns anys, la recaptació íntegra d’aquest esdeveniment serà destinada a finalitats solidàries.

Per la seva banda, i de manera paral·lela a l’activitat de la Festa de l’Oli, l’Associació Familiar Més30 organitzarà una nova edició del Mercadet d’objectes de segona mà, que tindrà lloc al Parc de les Pobles.

Finalment, l’oferta d’actes públics i lúdics de La Pobla per al diumenge es veurà completada a la tarda, amb la representació de la darrera obra inclosa en la Mostra de teatre Carme Baget. En aquesta ocasió, els protagonistes seran els membres de la secció júnior de La Corriola Teatre, que interpretaran un gran clàssic de la literatura i dels escenaris, com és ‘Cyrano de Bergerac’.

Més informació: 

Ajuntament de La Pobla de Mafumet

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1