Fires i festes
,
2017
Dies 21 i 22 d'octubre
Sala d'Actes de l'Ajuntament
El Morell

23a Exposició de Bolets Vila del Morell

Aquest cap de setmana, els aficionats a la micologia tenen una cita imprescindible amb l’Exposició de Bolets Vila del Morell. Aquesta tradicional trobada arriba ja a la seva 23a edició i ho fa, com sempre, amb una proposta que combina la cultura i la gastronomia.

L’exposició serà visitable a la sala d’actes de l’Ajuntament aquest dissabte, de 16h a 21h, i diumenge, de 10h a 20h. Es tracta d’una iniciativa plenament arrelada al municipi, a més de constituir una oportunitat única per conèixer l’àmplia varietat micològica de la zona.

Com de costum, la mostra oferirà als seus visitants una àmplia i variada col·lecció de bolets, tots ells exposats en reproduccions en miniatura dels seus respectius hàbitats naturals. Cal recordar que l’Exposició de bolets Vila del Morell inclou tant espècies comestibles com no comestibles, a fi que els visitants puguin aprendre a distingir-les.

I a més del vessant cultural, també hi haurà espai per a la gastronomia, ja que el diumenge al migdia tindrà lloc la tradicional degustació de plats elaborats amb els bolets com a ingredient bàsic.

Finalment, aquest cap de setmana dedicat al bolet es completarà a l’exterior de l’Ajuntament amb la instal·lació de diferents punts de venda de productes relacionats amb la micologia.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1