Entorn
,
2017
Diumenge 8 d'octubre, 9:45h
Diversos llocs
El Morell

4a cursa solidària Hol·la Genís

El Morell s’omple de solidaritat amb la cursa Hol·la Genís contra el càncer infantil, una iniciativa impulsada per la família del morellenc Genís Sánchez i que, any rere any, creix en participació i en repercussió.

Aquesta quarta cursa solidària oferirà diferents opcions de participació als inscrits, ja que hi haurà curses de 5 i 10 quilòmetres, una caminada de 4 km i fins i tot una cursa infantil. A més, tots els inscrits tindran la possibilitat de guanyar interessants premis en el gran sorteig que completarà una jornada que també inclourà diferents actes paral·lels d’animació. Participar en aquesta cursa solidària té un preu en format de donatiu-inscripció de 15€, per a les curses de 5 i 10 km i per a la caminada; i de 5€ la caminada infantil, a la qual s’hi poden apuntar els nens i nenes nascuts entre els anys 2004 i 2012.

El format de la trobada, doncs, es manté inalterable, com també es conserva l’objectiu principal d’aquesta festa solidària: assolir la màxima participació possible per aconseguir, d’aquesta manera, una recaptació important que ajudi a lluitar contra el càncer infantil. En aquest sentit, el projecte Hol·la Genís lliura els seus ingressos a l’Obra Social de Sant Joan de Déu, a la Casa Ronald McDonald de Barcelona i a Make a Wish Spain.

Inscripcions: 

De manera presencial fins dissabte al pavelló del Morell o a través de la pàgina web Hol·la Genís

Més informació: 

  • imatge de control 1per1